Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Statul este o institutie tâlhară

Mesajde Adi Hodis » 08 Dec 2014, 07:06

https://www.youtube.com/watch?v=MmzIqFUjP0s

Cu totii stim ca este adevarat ce zice Godfrey Bloom ... dar nimeni nu face nimic. Sistemul asta nu e bun ... decat pentru ei. Pentru noi, nu. Si-atunci, de ce asa si altfel ?.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Re: Statul este o institutie tâlhară

Mesajde nae » 08 Dec 2014, 18:19

Eu sunt ''gica contra ''.
STATUL este solutia la tot ; el dainuieste omul nu .
Statul poate sa faca planuri /proiectii bugetare sau altele, omul nu .
Daca esti ''cult in cap'' + de dreapta (nu intelegi termenul dar e la moda ) STATUL e ceva rau ,clar comunist/ eventual A3 ;) ; Statul e rau , omul e BUN/PROVIDENTIAL :lol:
Vinovat pt saracia noastra este aurolacul din sant nu HOTIA TRANSPARTINICA ; mai bine pui o taxa decat sa deranjezi clientela ;) (clientela E de stanga desigur ).
Base a taiat /Ponta a taxat ''stalpul'' dar n-au deranjat ''baietii destepti''= statul e talhar ?
NU .
Statul nu e Ponta/Base/sau Iohannis ,statul suntem NOI .
Trist de simplu . ;)
nae

Mesajde proapis13 » 08 Dec 2014, 19:07

Oameni buni,in filmulet este vorba despre Parlamentul European,nu despre statul roman :!: :?
Trebuie sa recunosc ca tipul e bazat cand face o astfel de declaratie in plen....
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 08 Dec 2014, 19:52

proapis13 scrie:Oameni buni,in filmulet este vorba despre Parlamentul European,nu despre statul roman :!: :?

De V Tudor/ D Diaconescu /Base ati auzit? , au un discurs la fel de ravasitor .
''Mai , Adriene ce pacat pe acest popor sa aleaga intre doi comunisti ''- citat din memorie .
:lol:
De maimutoi e plin satul .
Sa revenim , ''omul'' nu acuza UE/statul ci fauna care-l populeaza . ;)
Intrebare : -Ce ma fac fara Base ?, lume !?
Ador manelele si mai nou ''dreapta'' care nu produce/plateste taxe dar e VIE/vocala .
Sunt A3 , scuze .
Care platesti vere ?, sa-mi cer scuze , nu-i cazul , nu ?
nae

Mesajde nae » 09 Dec 2014, 18:58

Ori sunteti buni la suflet ,si sunteti, ori va e mila de mine :( , va rog sa nu ma menajati ! :D
Nu ma intereseaza nominal cine a votat-o , a fost OZU ... , ma doare ca o girati , ca o ''spalati'' cu uitarea dv ,o scutiti de raspundere cu clementa dv care nu-i la fel pt CIUNGI/ORBI/alte napastuiri :oops:
Sa revenim , STATUL e sansa supravietuirii omenirii . PUNCT.PCT.
PUNCT (si nu l-am pus eu ci omul cu mult inainte sa ma nasc eu sau antibioticul ;) )
nae

Mesajde nae » 09 Dec 2014, 20:40

Nu stiu care e BOUL care cere in Parlament venituri mai mari ...
Clar au inteles TOT pe 16 . :(
nae

Mesajde nae » 09 Dec 2014, 22:02

nae scrie:Nu stiu care e BOUL care cere in Parlament venituri mai mari ...
Clar au inteles TOT pe 16 . :(

... venituri/pensii pt ei --- ca nu se intelege mai sus .
:oops: :oops: :oops: :oops:
nae

Mesajde nae » 10 Dec 2014, 17:49

nae scrie:Ori sunteti buni la suflet ,si sunteti, ori va e mila de mine :( , va rog sa nu ma menajati ! :D
Nu ma intereseaza nominal cine a votat-o , a fost OZU ... , ma doare ca o girati ...

A disparut postarea mea in care intrebam cine a fost'' BOUL care a votat EBA'' si postarea lu' Redoo/Ghitacusman ...
Necunoasterea legii nu te absolva de raspundere = corect .
Nu-i corect sa-mi stergi ''munca''/sentimentul fara sa ma banezi ; au mai disparut si altele =sa-mi cresc doza sau sa ma retrag ?
A... ?
nae

Mesajde lucky5strike » 10 Dec 2014, 21:31

Nae, eu am unificat 3-4 mesaje de aici cu alea din "Poiana..." Vezi ca am continuat acolo despre cum s-a "investitit" Eba..

Aici ziceam sa ne invartim in jurul cozii statului.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 10 Dec 2014, 21:35

Cum sa nu fie statul o institutie talhara, daca financiar merge mereu pe datorie/indatorare? Ce inseamna pentru un om, financiar, o datorie? Dar pentru stat? :o

Cu ceva timp in urma un prieten imi zicea ca statul ia bani prin taxa auto, diferente salariale, si de returnat, le returneaza inapoi, prin judecata, peste 2-3 ani... dupa cum se misca justitia. Conditii mai bune ca ale grangurilor de la FMI.

Lui ii convine, carevasazica.

:lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde atty_AR » 11 Dec 2014, 15:35

O lege din asta in Romania ne-ar fi de mare folos, nu 2-5 ani de puscarie si o carte scrisa ''poate de altii''...scapa si tot bogat ramane. E doar o parere.

m.mediafax.ro/externe/un-fost-oficial-de-rang-inalt-chinez-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-pentru-coruptie-13714473
atty_AR

Mesajde TDI » 11 Dec 2014, 16:24

Nu închisoarea pe viată, dar o perioada suficienta încât sa simta ce a facut. Plus ca inchisoarea-i scumpa. Dar restul prevederilor sunt perfect pertinente.
Si tineri minte prejudiciul a fost de 12 milioane de dolari in 10 ani de zile.
TDI

Mesajde proapis13 » 11 Dec 2014, 17:34

De ce inchisoare pe viata nu o sa inteleg niciodata ; de ce sa stea pe banii mei,casa,masa de 3 ori pe zi plus alte privilegii :?:
Mai bine,confiscarea averii si daca nu se recupereaza prejudiciul,statul sa-i asigure loc de munca sa recupereze datoria :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 11 Dec 2014, 19:06

Omori din culpa (sofer)dar esti :-tata/mama/frate/sora/copil celui omorat
Copilul/nevasta recurge la suicid cu arma tatalui/sotului ...
Eu cred ca sunt deja pedepsiti ,justitia zice altfel .
Nu are legatura cu ce ati scris dv dar am intalnit si .. e complicat . :roll:

Cand un ''dobitoc'' ajunge ministru/premier/....si mor oameni din ''pixul'' sau !?, parca i-ai arunca sapunul pe jos ;)
Ex : Revolutia/Mineriada /inchiderea spitalelor/saracirea INTENTIONATA a plebei ...
Bine ca suntem crestini ;) si intoarcem si celalalt obraz= nu poate nega nimeni ''bunatatea'' crestina romaneasca .
(ce greu o duce Borcea , saracul= pe banii lu' P13 :lol: )
nae

Mesajde proapis13 » 11 Dec 2014, 19:59

nae scrie:....ce greu o duce Borcea , saracul= pe banii lu' P13 :lol: )

Atentie....Borcea ispaseste recluziunea acolo si pe banii celor ce citesc acest mesaj :!: ;)
proapis13

Mesajde unincepator » 11 Dec 2014, 22:37

sa le ia averea obtinuta ilegal,si sa stea acasa sa consume din truda familiei.Si daca poate sa arate ca mai poate,dar(ATENTIE),NU MAI ARE ACCES LA NICI O FUNCTIE PUBLICA,cat el traieste.
unincepator

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE