Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Impachetarea mea perfecta (sper)

Mesajde Mircea_63 » 14 Dec 2014, 17:49

Unde sa le pastreze? Nu e ca si povestea cu drobul de sare? :?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde un OM » 14 Dec 2014, 17:58

Bre, domn Mircea, eu cred ca voia sa spuna ca pernutele tinute vara in vreun loc de depozitare, vor deveni cuib pentru soricei.
un OM

Mesajde Mircea_63 » 14 Dec 2014, 18:47

Am inteles OM-ule, din prima. :D Doar ca teama de soareci imi pare exagerata. Auzi motiv: nu folosesc pernute pe motiv ca vara mi-le rod soarecii. Sunt convins ca daca vrea, gaseste solutii. Intr-un sac sau mai multi, atarnate de o grinda... de exemplu.

D`aia spuneam ca treaba cu rosul perinutelor e similara cu caderea drobului...
Mircea_63

Mesajde vulpea » 14 Dec 2014, 19:07

ce are drobul cu soarecii? ca cum caramida lui proapis 13!apropos: pentru ce nu l-ai banat si pe proapis 13 si ai preferat sa-i stergi "jegurile' ? din ce in ce ma dezamagesti mai mult .transcrie pe forum(asa cum a facut Ignatov) ce ti-am scris pe PM ca sa vada forumistii dece ma ai la "bosogi".fi corect admin. si mai ales echidistant !acum doua banari,au fost doi care au aratat ca ce am scris era corect si un al treilea din"diaspora"(Arad?!),desi acesta in mod nepoliticos,care ti-a cerut explicit sa-mi ridici banarea si nu ai facut-o desi ai promis singur ca o faci,deci...?
vulpea

Mesajde vulpea » 14 Dec 2014, 19:17

referitor la impachetarea "perfecta":dupa parerea mea,cea mai buna impachetare este cea clasica adica:urdinis deschis la maxim+podisor cu sita+ziare+paturica,in nici un caz impermeabila+capac cu aerisire.
vulpea

Mesajde Mircea_63 » 14 Dec 2014, 19:33

vulpea scrie:ce are drobul cu soarecii? ca cum caramida lui proapis 13!apropos: pentru ce nu l-ai banat si pe proapis 13 si ai preferat sa-i stergi "jegurile' ? din ce in ce ma dezamagesti mai mult .transcrie pe forum(asa cum a facut Ignatov) ce ti-am scris pe PM ca sa vada forumistii dece ma ai la "bosogi".fi corect admin. si mai ales echidistant !acum doua banari,au fost doi care au aratat ca ce am scris era corect si un al treilea din"diaspora"(Arad?!),desi acesta in mod nepoliticos,care ti-a cerut explicit sa-mi ridici banarea si nu ai facut-o desi ai promis singur ca o faci,deci...?

1. Daca n-ai inteles ce are drobul cu soarecii... treaba ta.
2. Despre "jegurile" lui proapis13, pe care as fi preferat sa le sterg... habar n-am despre ce vorbesti.
3. Mi-ai trimis MP? :shock: Poate altcuiva, nu mie. Am impresia ca faci o mare confuzie intre mine si Admin.
4. De la mine ai avut o singura banare pentru atitudinea jignitoare si aroganta la adresa colegilor si a forumului. Am afirmat ca ridic banarea in cazul in care macar un singur user o cere. N-a cerut-o nimeni.
Altceva?
Mircea_63

Mesajde L. Apis » 14 Dec 2014, 19:55

Stimati colegi ,nu va suparati pe mine , asa cum spuneam eu sunt mai comod si nu vreau sa pun pernute la uscat ( pentru ca sigur se vor umezi pe timp de iarna) si iar nu vreau sa la agat la grinda sau in alta parte pentru a evita vizita unor simpatici soricei plus ca ar ocupa ceva spatiu si nu prea am. Asta nu inseamna ca am ceva cu cei ce folosesc asa ceva, ii apreciez la fel de mult ca si pe ceilalti colegi.Fiecare stupar isi alege ceea ce crede ca i se potriveste si e foarte bine asa pentru ca din diversitate avem ce invata cu totii.
Cu stima!
L. Apis

Mesajde vulpea » 14 Dec 2014, 19:59

citeste,te rog,Stupul cu DOUA matci,pag 7+8:explicit=apisserban+jenica 67+Diaconu !la fel te rog,sa-mi raspunzi si la precizarile facute acum,stima !Pentru mircea 63.
vulpea

Mesajde Mircea_63 » 14 Dec 2014, 20:08

vulpea scrie:citeste,te rog,Stupul cu DOUA matci,pag 7+8:explicit=apisserban+jenica 67+Diaconu !la fel te rog,sa-mi raspunzi si la precizarile facute acum,stima !Pentru mircea 63.

Asadar eu te-am banat la pagina 9 pentru jignirea colegilor de forum prin atitudinea aroganta si am afirmat ca daca un singur coleg de forum solicita acest lucru, eu iti ridic banarea.
Repet, la pagina 9, iar dumneata vii acum si ma trimiti sa caut aceasta solicitare care chipurile ar fi fost facuta la paginile 7 si 8. :shock: Asta se putea doar daca avea vreunul dintre cei citati de dumneata capacitati premonitorii.

Cu asta basta, m-am lamurit si consider subiectul incheiat. Sa fii iubit!
Mircea_63

Mesajde vulpea » 14 Dec 2014, 20:09

complectez cu 9+10.astept comentariul.pentru mircea_63.
vulpea

Mesajde vulpea » 14 Dec 2014, 20:13

dar la 12 ?!.pentru mircea-63.
vulpea

Mesajde Mircea_63 » 14 Dec 2014, 20:17

Fieee... pe paginile 9 si 10 doar Jenica are o postare si in aceea nu pomeneste un cuvant macar despre tine.

Acuma ma trimiti la 12... :D
Mircea_63

Mesajde Dila Daniel » 14 Dec 2014, 20:17

"io" zic sa va luati o camera la hotel battle, sau unde credeti voi...si sa lasam topicul pentru subiectul initial :)
Va rog frumos!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Mircea_63 » 14 Dec 2014, 20:24

OK, in 30-11, adica dupa 5 zile, seara, a solicitat Diaconul sa fii debanat. Ai fost debanat!

Daniele, nu e cazul sa deschid topic nou. Ceva mai tarziu voi face curat. Bineinteles, voi avea apoi alte reprosuri cum ca i-am sters postarile.
Multumesc pentru intelegere!

D-nu Vulpe, cu asta am incheiat subiectul!
App... Bine ai revenit. :D
Mircea_63

Mesajde vulpea » 14 Dec 2014, 20:34

toata stima DD si ca sa vezi ca ma conformez celor scrie,vreau sa-mi exprim parerea personala:nu cred ca impachetarea e "perfecta" in sistem clopot.poate cineva sa-mi arate ca albina,in natura,prefera sistemul clopot?din tot ce am vazut pe net nu am dat peste ceva a fi "fundul gol".
vulpea

Mesajde proapis13 » 14 Dec 2014, 20:37

vulpea scrie:ce are drobul cu soarecii? ca cum caramida lui proapis 13!apropos: pentru ce nu l-ai banat si pe proapis 13 si ai preferat sa-i stergi "jegurile' ?

Vulpe - vulpitza...ce ai tu cu mine nu inteleg ???
Daca nu tii la tavaleala si intepaturi apicole la ce te bagi in ghem ????
Pai acuma ce faci...te ceri singur afara si pe urma plangi ca fata mare ???..
Nu-ti place ce scriu ai o optiune pe panou pe care ar trebui sa o folosesti...
cand o sa inveti sa o folosesti,asta daca o sa citesti vreodata regulile forumului
.optiunea aia iti da privilegiul sa nu-mi citesti postarile...interesant nu ???...

Iti reamintesc doar ca citind ,,jegurile'' scrise de mine ai aflat ceva info apicola...
O stii pe aia din popor cu fudulul ????...
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR