un OM scrie:Si cand te gandesti ca ar putea fi toxic?
Nu e toxic e de drujba .
un OM scrie:Si cand te gandesti ca ar putea fi toxic?
7Rame scrie:Ca si anul trecut, pana acum< Banatu'-i fruncea!!
Dar nici la mine nu ma vaiet, chiar daca nu am vz soare de cateva saptamani, ici colo cate un minus 1-2> In rest, 3-5 grade, constant.
Ce draq' sa vrei maiu mult decat atat? Si se pare ca pana la 20 dec tot asa va fi.
Pai sta albina nici nu o mai auzi nici cu stretoscopul!!! Asa de relaxata, nici ei nu-i vine sa creada!
Intervale foarte mari cand incalzesc, consum minim, uzura spre zero. Picate jos doar 3-4-5. Daca pasesc mai greu prin fata lor...astea sunt in stare sa sara la picioare, deci, le mai las asa cam pana la Craciun.
Chiar dk ma plictisesc. Tot de plictiseala mi-a fugit si cainele!!
E buna treaba pana acum, nu va mai prostiti, va sperie niste zapada si catea grade reci..ganditi-va cat de fericita e albina, e in perioada de repaus, daca au de toate, va fi cu zambet pe buze.
Eu astept februarie, acolo de regula e baiu'
7Rame scrie:Ca si anul trecut, pana acum< Banatu'-i fruncea!!
Dar nici la mine nu ma vaiet, chiar daca nu am vz soare de cateva saptamani, ici colo cate un minus 1-2> In rest, 3-5 grade, constant.
Ce draq' sa vrei maiu mult decat atat? Si se pare ca pana la 20 dec tot asa va fi.
Pai sta albina nici nu o mai auzi nici cu stretoscopul!!!
.......
Mircea_63 scrie:Mirceo, daca e asa cum spui -nu ca nu te-as crede- e grav rau. Ce va fi in februarie, martie?
Furtisag si paduchi, mai inteleg... ca din diferite motive tratamentul nu a avut efectul scontat, ca au umblat la furat, dar cu rezerve insuficiente acum?
mircea_tm scrie:unii dintre ei cauta familii de vanzare acum. Vor sa cumpere ca au ramas fara albine, absolut nimic. Sunt cazuri unde, toate familiile s-au "dus"...50 de familii...trist !
csaa scrie:Nasolo! Am verificat familiile si am descoperit una la care ghemul este sus. Da' sus! E aceiasi care nu s-a oprit din ponta asta toamna, probabil nici acum.
Incerc sa salvez familia cu turte, dar la primavara, cum vad trantori, omor regina!
mircea_tm scrie:unii dintre ei cauta familii de vanzare acum. Vor sa cumpere ca au ramas fara albine, absolut nimic. Sunt cazuri unde, toate familiile s-au "dus"...50 de familii...trist !
7Rame scrie:mircea_tm scrie:unii dintre ei cauta familii de vanzare acum. Vor sa cumpere ca au ramas fara albine, absolut nimic. Sunt cazuri unde, toate familiile s-au "dus"...50 de familii...trist !
E mult. Adica e tragic.
Ale mele au raspuns toate la apel, au zburat azi ca la nebuni.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori