ADITZU scrie:cu siguranta am sa va cer sfatul in primavara pentru ca trebuie sa altoiesc si eu vreo 4 sau cinci pomo , pentru ca am uitat sa spun in descriere ca am si ceva pomi fructiferi pe terenul unde am amplasata stupinacei drept nu sunt ai mei insa eu trebuie sa ii ingrijesc ca si cand ar fi ai mei
ves.lucian.zabrani scrie:ADITZU scrie:cu siguranta am sa va cer sfatul in primavara pentru ca trebuie sa altoiesc si eu vreo 4 sau cinci pomo , pentru ca am uitat sa spun in descriere ca am si ceva pomi fructiferi pe terenul unde am amplasata stupinacei drept nu sunt ai mei insa eu trebuie sa ii ingrijesc ca si cand ar fi ai mei
al meu esti !!! filmele ce le-am facut cu altoitul le-ai vazut , banuiesc !!! orice si oricand !!! ai telefonul meu pe prima pagina a paginii personale !!!
ADITZU scrie:e nu m-am facut bine inteles eu , am cumparat roi , am mai prins si eu de pe la alti apicultori , roiuri ,am si divizat de la mine , am avut si eu doi care mi-au roit ,si asa am ajuns sa fac 25 , cei drept am si roi pe 5 rame 4 intervale de albina si am bagat la iernat si pe 10 rame , cu 9 intervale de albine , stau bine la capitolul rezerve de hrana , insa am 2 roi facuti cam tarziu , si cu aia , ii este frica , asteptam primavara
popik50 scrie:Salut tizule si bine ai venit .
Sunt putin uimit daca tu ai albine la iernat pe 10 rame cu 9 intervale ocupate![]()
Chiar ai atatea albine si dupa ce ai facut divizari?
Bafta multa
ADITZU scrie:popik50 scrie:Salut tizule si bine ai venit .
Sunt putin uimit daca tu ai albine la iernat pe 10 rame cu 9 intervale ocupate![]()
Chiar ai atatea albine si dupa ce ai facut divizari?
Bafta multa
acum sa nu credeti ca am bagat roii formati in 2011 pe 10 rame ,ei sunt si pe 3 intervale si pe 4 si pe 5 si pe 6 insa am 2 familii puternice cu matci din 2010 care au intrat la iernat pe 10 rame , si 9 de albina am familii care au mai roit care au intrat si pe 6 intervale de albina , nu vreau sa intelegeti ca am stupii full de albina , nu sunt asa de experimentat , ci doar ii am in functie de cum s-au dezvoltat si ce au adunat de-a lungul anului
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori