Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

ADITZU , Adrian Gindes

Mesajde ADITZU » 20 Noi 2011, 18:33

Ma numesc Gindes Adrian , am 27 ani , sunt din com.Scrioastea , jud. Teleorman , casatorit , crestin ortodox , tatal a unei fetite de apropae doi anisori de zile , stupina este amplasata in com.Gratia ,jud.Teleorman , si este formata din 25 familii de albine , in stupi verticali pe 10 rame , momentan nu am fotografii insa cat de curand voi reveni , cu ceva fotografii , postasem o descriere a mea si pe vechiul forum insa ma simt obligat sa o fac si aici salutari tuturor apicultorilor si membrilor forumului 8-)
Multi bazaie precum albina , dar se mira ca nu iese miere
ADITZU

Re: ADITZU , Adrian Gindes

Mesajde ves.lucian.zabrani » 20 Noi 2011, 18:38

in sfarsit ai si tu pagina personala !!! ce sa zic : familii ai aproape cat mine , varsta aproape pe jumatate , ortodox de-al meu , nici tare departe de mine nu stai !!!
tinem legatura neaparat in continuare !!!

un cadou pentru sotia ta iubita !!!
Fişiere ataşate
rsz_dscn1908.jpg
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ADITZU » 20 Noi 2011, 18:44

cu siguranta , v-am urmarit evolutia dvs cu familiile de albine sunteti un exemplu de urmat , insa v-am urmarit si cu pomii fructiferi , am sa va cer sfatul in primavara pentru ca trebuie sa altoiesc si eu vreo 4 sau cinci pomo , pentru ca am uitat sa spun in descriere ca am si ceva pomi fructiferi pe terenul unde am amplasata stupina :D cei drept nu sunt ai mei insa eu trebuie sa ii ingrijesc ca si cand ar fi ai mei
ADITZU

Mesajde dorindafi » 20 Noi 2011, 18:45

:mrgreen: salutare ADI
dorindafi

Mesajde ves.lucian.zabrani » 20 Noi 2011, 18:48

ADITZU scrie:cu siguranta am sa va cer sfatul in primavara pentru ca trebuie sa altoiesc si eu vreo 4 sau cinci pomo , pentru ca am uitat sa spun in descriere ca am si ceva pomi fructiferi pe terenul unde am amplasata stupina :D cei drept nu sunt ai mei insa eu trebuie sa ii ingrijesc ca si cand ar fi ai mei

al meu esti !!! filmele ce le-am facut cu altoitul le-ai vazut , banuiesc !!! orice si oricand !!! ai telefonul meu pe prima pagina a paginii personale !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ADITZU » 20 Noi 2011, 18:49

va salut dl Dorin , nu am mai intrat si eu cam de mult timp intrucat a trebuit sa ne inmultim am ajuns de la 5 la 25 eu zic ca am fost cam ocupat anul acesta , si pe deasupra sunt si modest :oops: salutari la dvs acolo la gorj
ADITZU

Mesajde ADITZU » 20 Noi 2011, 18:51

ves.lucian.zabrani scrie:
ADITZU scrie:cu siguranta am sa va cer sfatul in primavara pentru ca trebuie sa altoiesc si eu vreo 4 sau cinci pomo , pentru ca am uitat sa spun in descriere ca am si ceva pomi fructiferi pe terenul unde am amplasata stupina :D cei drept nu sunt ai mei insa eu trebuie sa ii ingrijesc ca si cand ar fi ai mei

al meu esti !!! filmele ce le-am facut cu altoitul le-ai vazut , banuiesc !!! orice si oricand !!! ai telefonul meu pe prima pagina a paginii personale !!!

bine pana la primavara am sa va sun eu mai inainte , sa ma informez , sa stiti ca am urmarit cu interes altoirea si de aia am zis ca o sa va sun sa ma informati si pe mine
ADITZU

Mesajde gabi bee » 20 Noi 2011, 20:07

salut adi ! spune-mi si mie pe cate rame ai baga stupii in iarna daca ai facut 25 din 5 ! si eu i-am intins destul de mult si nu s-au dezvoltat cum m-am asteptat si sunt curios cum stai ! numai bine ! :P
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde ADITZU » 20 Noi 2011, 21:25

e nu m-am facut bine inteles eu , am cumparat roi , am mai prins si eu de pe la alti apicultori , roiuri ,am si divizat de la mine , am avut si eu doi care mi-au roit ,si asa am ajuns sa fac 25 , cei drept am si roi pe 5 rame 4 intervale de albina si am bagat la iernat si pe 10 rame , cu 9 intervale de albine , stau bine la capitolul rezerve de hrana , insa am 2 roi facuti cam tarziu , si cu aia , ii este frica , asteptam primavara :mrgreen:
ADITZU

Mesajde popik50 » 20 Noi 2011, 22:21

Salut tizule si bine ai venit .
Sunt putin uimit daca tu ai albine la iernat pe 10 rame cu 9 intervale ocupate :?:
Chiar ai atatea albine si dupa ce ai facut divizari?
Bafta multa :D
popik50

Mesajde gabi bee » 21 Noi 2011, 09:46

ADITZU scrie:e nu m-am facut bine inteles eu , am cumparat roi , am mai prins si eu de pe la alti apicultori , roiuri ,am si divizat de la mine , am avut si eu doi care mi-au roit ,si asa am ajuns sa fac 25 , cei drept am si roi pe 5 rame 4 intervale de albina si am bagat la iernat si pe 10 rame , cu 9 intervale de albine , stau bine la capitolul rezerve de hrana , insa am 2 roi facuti cam tarziu , si cu aia , ii este frica , asteptam primavara :mrgreen:

asta e altceva , dar m-am speriat cand ai zis ca ai facut 25 din 5 ! eu din 4 familii in primavara ,am bagat 11 roi la iernat si cel mai bun are 6 rame bine ocupate iar cel mai prost 3 rame . la 25 din 5 era jale ! bafta in continuare ! :D
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde ADITZU » 22 Noi 2011, 17:09

popik50 scrie:Salut tizule si bine ai venit .
Sunt putin uimit daca tu ai albine la iernat pe 10 rame cu 9 intervale ocupate :?:

acum sa nu credeti ca am bagat roii formati in 2011 pe 10 rame ,ei sunt si pe 3 intervale si pe 4 si pe 5 si pe 6 insa am 2 familii puternice cu matci din 2010 care au intrat la iernat pe 10 rame , si 9 de albina am familii care au mai roit care au intrat si pe 6 intervale de albina , nu vreau sa intelegeti ca am stupii full de albina , nu sunt asa de experimentat , ci doar ii am in functie de cum s-au dezvoltat si ce au adunat de-a lungul anului
ADITZU

Mesajde ADITZU » 22 Noi 2011, 17:10

ADITZU scrie:
popik50 scrie:Salut tizule si bine ai venit .

acum sa nu credeti ca am bagat roii formati in 2011 pe 10 rame ,ei sunt si pe 3 intervale si pe 4 si pe 5 si pe 6 insa am 2 familii puternice cu matci din 2010 care au intrat la iernat pe 10 rame , si 9 de albina am familii care au mai roit care au intrat si pe 6 intervale de albina , nu vreau sa intelegeti ca am stupii full de albina , nu sunt asa de experimentat , ci doar ii am in functie de cum s-au dezvoltat si ce au adunat de-a lungul anului
ADITZU

Mesajde namzeb » 29 Noi 2011, 18:09

E bine dai inainte cu,curaj.Eu ramasem cu 3 anul trecut din 50 si anul acesta mi-am revenit la 18.Si totul de la ierbicidarile excesive la floare ca pina si uleiul te ustura in git.Dar anul acesta a fost bunisor si la salcim si la floare.Asa ca sint multumit daca anul acesta am avansat la anul sper sa-i dublez si incet sa ajung unde am fost,bineninteles daca nu vor face iar vre-un exces asociatia agricola.Asa-i daca-i divizezi in 10 mai ai posibilitatea sa desvolte fb si chiar sa scoti ceva la floare.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde ADITZU » 23 Dec 2012, 14:07

in preajma Sarbatorilor de iarna , gasesc de cuvinta daca tot nu am mai postat de ceva vreme sa va urez tuturor apicultorilor forumisti sau ne , un calduros La multi ani , un an apicol cat de bogat va doriti , si toate cele bune voua si familiilor voastre .
ADITZU

Mesajde ADITZU » 23 Dec 2012, 14:15

Intre timp ne-am inmultit efectivul de albine , ne-am inreg cam peste tot pe unde era nevoie pentru ca in sesiunea din 2012 mai- iulie am depus si noi dosarul pentru masura 141 am fost aprobati preliminar , si din iulie asteptam controlul de la apia , urmand in continuare sa intreprindem celelalte demersuri pana la rezultatul final . In curand am sa revin cu poze , dupa anul nou mai construim (cumpar) ceva cutii si ne pregatim pentru populare in anul ce va urma . In plan (doar dorinta )pe viitor sper sa reusesc sa ajung si la tei in zona Crevedia , Malu Spart , jud. Giurgiu in pastoral inca studiez toate posibilitatile materiale si tehnice .
ADITZU

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?