vezi ca daca nu citeste,il sun eu pe Dragos(mai pe seara) sa intre aici si sa vad pe unde scoti camasa!
Dila Daniel scrie:Mircea,se poate sa ii dai acces si lui Mihai(Bals)cel putin in sectiunea asta?
te rugammmmmm!
Care sunteti deacord cu mine...hai sa casunam pe Mircea ca va zic eu ca nu-l lasa sufletul sa ne refuze
Dila Daniel scrie:Mircea,se poate sa ii dai acces si lui Mihai(Bals)cel putin in sectiunea asta?
te rugammmmmm!
Care sunteti deacord cu mine...hai sa casunam pe Mircea ca va zic eu ca nu-l lasa sufletul sa ne refuze
Dila Daniel scrie:il sun eu pe Dragos(mai pe seara) sa intre aici si sa vad pe unde scoti camasa!
LUCIAN AVRAM scrie:Dila Daniel scrie:Mircea,se poate sa ii dai acces si lui Mihai(Bals)cel putin in sectiunea asta?
te rugammmmmm!
de acord , sa vina si Balsuuuuuu
HA
HA
HA
proapis13 scrie:Auzi Lucica...asta al Avramului...la voi la moldoveni nu le aveti cu pupaturile la ocazii din astea ??/
sau voi va pupati numai dupa ce ,,consumati'' ceva...sa dati vina pe vinul de Husi ??
lucky5strike scrie:Sorescule, lasa salcamii... pt bancu zilei... aici hai live... mustar cu ceapa, si dragavei cu salsa... harbuz si curechi, daca te tine sa treci de Milcov.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori