mirel scrie:Azi am fost cu un catel la vetelinar.vetelinarul apicultor prieten si coleg de facultate cu un alt apicultor din caransebes.mi a spus ca tovarasul lui a distrus in toamna 20 de familii .....cauza fiind titlul topicului
mirel scrie:Azi am fost cu un catel la vetelinar.vetelinarul apicultor prieten si coleg de facultate cu un alt apicultor din caransebes.mi a spus ca tovarasul lui a distrus in toamna 20 de familii .....cauza fiind titlul topicului
proapis13 scrie:
PS Mai scria cineva ca in Vaslui sunt focare de Loca americana ;
scrie frate adresa si numele apicultorului si eu garantez ca in 24 de ore are tot DSVSA-ul pe cap
italianu scrie:Aici ( in calabria) au ars 3500 familii pina acum!
NU e SOLUTIA ptr a distruge aethina!
Tot aici au adus capcane din SUA,la pretul de 3-4 € una. In America costa 0,07 $!![]()
![]()
Si asa se fac banii!
teinegru64 scrie:...Ma da tare esti...Eu deja miros o afacere.Dresez un caine pentru depistarea bolii in alte judete.
proapis13 scrie:teinegru64 scrie:...Ma da tare esti...Eu deja miros o afacere.Dresez un caine pentru depistarea bolii in alte judete.
Dreseaza mai bine un caine sa gaseasca trufe si te astept la mine in zona,dao dreakului de loca...
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori