Am reusit sa incarc si un filmulet. E zbor de recunoastere? O parte din albinele ce intrau aveau polen.
pin scrie:Azi la ora 16:10 activitate intensa la urdinis cum n-am mai vazut. Am si un filmulet facut cu telefonul dar nu accepta formatul 3gpp la upload.
Oare ce culeg?
mibu scrie:sa stii ca si eu am vazut zilele trecute albine aducind polen . cred ca e polen de PIN ! iar de varachet - inca un tratament luna viitoare intr-o zi mai calduta !
Iernare usoara !
pin scrie:Buna ziua,
Am si eu un stup de la inceputul lui iunie langa Bucuresti. Acum are corp 1/1 si cat tot de 1/1. Duminica trecuta am scos 4 rame care erau cu fagurele artificial doar si doar foarte putin crescute, lasand in cat doar 6 rame si gratie haneman intre corp si cat (am schimbat si soclul tot atunci cu unul cu sita). Ieri cand m-am dus sa vad ce se mai intampla era o activitate febrila la urdinis si in locul gol din cat se apucasera de construit faguri lipit de podisor dupa cum se poate vedea in poza. Intrebarea mea pentru dvs. este daca mai exista cules in perioada asta sau fura de pe undeva miere?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori