pustu scrie:
stefanmadalin scrie:La multi ani pustiule, tot esti cu o luna inainte!!![]()
Primul filmulet, primele secunde.
Closcutz scrie:Pustu, fiindca la tine ieri a fost 30 decembrie(desi pe filmare aparea altceva scris), logic azi e 31 si trebuie sa-ti urez un an nou fericit, plin de realizari apicole...
andrei_calinescu scrie:Ca idee, pentru ca tu nu ai capace telescopice, eu i-as fi aranjat cate 4 alaturati, cate 2 spate in spate.
Ai fi avut un ghem mare, strans pe mijloc(gen Dan Margarit). Plus optimizarea aspatiului.
FLORINELU scrie:interesant fenomenul cu petele acelea pe lazi ,oare chiar o fi ghemul ?e bine de urmarit ,nici eu nu am observat pana acuma dar o sa urmaresc ,deocamdata la mine temp. e cu plus asa ca nu se poate,dar la iarna mai vedem.
lucky5strike scrie:Urdinisul trebuie sa fie mai mare, la zboruri ies prea putine albien simultan.
pustu scrie:
alexx scrie:pustu scrie:......daca acolo sunt familii mai puternice de 2 intervale mareste urdinisul
proapis13 scrie:alexx scrie:pustu scrie:......daca acolo sunt familii mai puternice de 2 intervale mareste urdinisul
Familiile puternice sunt cele de la 2 intervale de albine in sus![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori