Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde lucky5strike » 30 Dec 2014, 22:26

Nae, tu esti anti CG, asta e clar...

Daca esti pro cutare, nu ai lasat sa se vada. Hai cu o alternativa.

PS: cine a mai atins din oamenii politici problema micului producator? :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde nae » 30 Dec 2014, 22:53

lucky5strike scrie:Nae, tu esti anti CG, asta e clar...

NU sunt impotriva lu'CG , nu exista, e un fanfaron ...
D-ta nu vezi asta pt ca il privesi ''prin '' mine , prin comparatie cu mine e D-zeu insusi .
Daca eu ma scarpin in nas cu DESTUL stang se oripileaza tot privitorul daca o face ''X vedeta'' maine avem o moda ; CG nu spune nimic din ce d-ta stii/ vezi /simti doar ca privind in ''oglinda'' esti prea slab s-o spui tare , cand o auzi de la un costum si o freza impecabila te incolonezi :( = e trist dar firesc .
Vezi, eu m-am dat jos dintr-o dacie la Craiova= un fraier , asta te zapaceste ; e greu sa admiti ca ''nimeni de nae'' poate vedea .
D-ta trebuie sa intelegi ca dacia e rezultatul muncii mele = atata pot , dar nu inseamna implicit ca sunt ''chior''(doar miop :lol: ), poate sunt lenes ;)
nae

Mesajde ignatov andrei » 31 Dec 2014, 01:41

nae scrie: CG nu spune nimic din ce d-ta nu stii/ vezi /simti doar ca privind in ''oglinda'' esti prea slab s-o spui tare , cand o auzi de la un costum si o freza impecabila te incolonezi :( = e trist dar firesc .

De asta iubesc eu oameni ca tine !!!

Sa fii iubit !
La multi ani !!!
ignatov andrei

Mesajde Florin Dobre » 31 Dec 2014, 01:55

E o placere sa te citesc Nae. :)
Da si tu un exemplu de om capabil de pus la carma. Asta ti-a cerut Cristi.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde nae » 31 Dec 2014, 10:56

''Multumesc'' pt aprecieri ;eu imi cunosc sufletul .. si e negru ca un c..r de maimuta = nu ma simt confortabil . :(
Un om ?
Presedintele in functie K Iohannis sau ''neamtul'' .
..., maine nu stiu , daca il ia pe MRU consilier si nu mai ''merge'' pe centru ci o vireaza lateral il ''schimb'' :lol:
Omul de care vorbesc eu trebuie sa ''lucreze'' pt cetate si mai trebuie si acceptat de ea = neamtu' intruneste dorintele multora (54% )=acum ;)
nae

Mesajde lucky5strike » 31 Dec 2014, 12:46

MRU nu vorbeste de micul producator. Habar n-am ce are in cap, vreun proiect cu tara asta n-am auzit de la el.
Iohan are o imagine buna, rezultate ca primar in spate, despre ce gandeste el pentru taras asta asta am inteles, si imi place ca idee, asteptam sa lupte. Ca presedinte, are parghii in plus.
Georgescu vorbeste si gandeste bine. Are si el dreptul sa stea in costum, ca oricare altul... si la prezumtia ca poate face ceva bun.

Nae, problema in tara asta sunt oamenii si mentalitatea lor. Daca acorzi incredere orbeste, o faci pe barba ta. Daca stai in banca si astepti, te intrec ai de nu asteapta. Daca freci ochii de ecran ... Dragusanu, Suleiman, Guta, Antene... nu vad de ce sa te mai plangi sau sa critici ca se misca aiurea tara... s.a.m.d.

:roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 31 Dec 2014, 13:24

lucky5strike scrie:MRU nu vorbeste de micul producator. Habar n-am ce are in cap, vreun proiect cu tara asta n-am auzit de la el.

Hai mai Cristi, cum n-ai auzit de proiectele lui ... MRU ??? :o
Iti spun eu ... dezmat pe banii publici, pe viata si pe moarte !!! :oops: In putinul timp in care a fost premier cumpara pentru protocol carne de vita de Kobe la un pret de 3500 RON/kg (nu-i greseala de tastare). A cheltuit vreo 10 miliarde de lei vechi numai pe ... protocoale, in putinul timp in care a fost premier ! :evil: Cred ca asta a fost tot ceea ce a inteles din lecturarea Protocoalelor Inteleptilor Sionului ! :twisted:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde luci » 31 Dec 2014, 15:46

lucky5strike scrie:MRU nu vorbeste de micul producator. Habar n-am ce are in cap, vreun proiect cu tara asta n-am auzit de la el.

Cam 1 000000 lei parca a tocat pe mancare si bautura in doua luni cat a fost prim ministru; oare ce proiect o fi avut in cap?
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde lucky5strike » 31 Dec 2014, 16:04

Nu credeam ca MRU e asa de "vechi "... http://www.mediaddict.ro/cuvantul-tovar ... ea-al-utc/

Carne la 3500 lei... hihiii ... ce gusturi burgheze are tovarasu'... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde nae » 31 Dec 2014, 16:45

lucky5strike scrie:Nae, problema in tara asta sunt oamenii si mentalitatea lor. Daca acorzi incredere orbeste, o faci pe barba ta. Daca stai in banca si astepti, te intrec ai de nu asteapta. Daca freci ochii de ecran ... Dragusanu, Suleiman, Guta, Antene... nu vad de ce sa te mai plangi sau sa critici ca se misca aiurea tara... s.a.m.d.

Ai PM .
D-lor , nu aveti si dv o jumara ,o tuica (rusine ardelenilor cu palinca :D ), un telefon , o injuratura ceva ?
Macar astazi + 2-3 zile sa-i lasam in pace sa nu le stea sarmaua-n gat .
La multi ani voua platitorilor de taxe (basiste sau pe stalp :oops: ) ,producatorilor de orice inclusiv opinie ; sa traiasca DIASPORA si cine mai vreti voi .
Hai sa renuntam , macar 2-3 zile , la intepaturi ...
Un an nou cum vreti dv .
nae

Mesajde Mircea_63 » 31 Dec 2014, 16:49

Aveam un maistor bun in sat. Sa-l chemam? Sa nu-l chemam? Toata lumea stia ca bea de stinge, altfel foarte bun meserias.

Concluzia: il chemam, dar nu dam de baut! Asa si cu MRU. O fi bun meserias, numai sa nu-i dai liber la bani. :lol:
Iohannis l-a luat onorific. Adica nu e platit. Tu consiliezi, eu hotarasc. Bine, rau... `om vedea.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde lucky5strike » 31 Dec 2014, 16:50

Exact, noi sa fim sanatosi. Sa avem un an nou bun... dupa cap, dupa suflet, dupa brate... 8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde akmm » 31 Dec 2014, 18:28

Am vazut candva un film american in care administratia ,,cumpara'' cu un milion capacul la WC pentru a dezvolta in liniste proiecte CIA.
Solutiile sunt vechi de cand lumea.O catastrofa naturala e mana cereasca pentru astfel de finantari.Abia atunci avem proiect de tara.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde mircea.costache » 02 Ian 2015, 13:58

Mircea_63 scrie:
mircea.costache scrie:Intotdeauna am picat examenul prostiei.

Dragule, un om destept stie macar atata lucru...si anume ca e destept. Din pacate este cunoscut ca toti prosti se cred destepti. Si atunci se naste intrebarea: cel care se crede destept, de fapt de unde stie sigur ca e destept sau e doar un prost care se crede destept?

Daca o rezolvi pe asta... esti destept. :lol:

PS Un mic ajutor. E foarte important sa iei examenul in fata ta insuti. :D

LA MULTI ANI !
Buna Ziua.

Domn Profesor.Multumes pentru ajoutor.
Intrebare.Chiar doriti sa trec examenul ? Considerati ca nu o sa aveti numarul de cursanti necesari infiintari unei clase de ???????
Desteptaciunea nu ti-o da nimeni si nu ti-o ia nimeni.Am sa citez: "feresteti capul de frig si de prostie" Arsenie Boca.Eu ma feresc la cap de frig insa de prostie are altcineva grije.
A ("crede") in destaptaciunea ta sau in prostia ta este o sfidare a insusi cuvantului "crede"
O discutie chiar si contradictorie sau o postare nu poate fi altceva decat o parte a lectiei pe ziua respectiva.Acum ca fiecare invata sau pricepe cate ceva se vede la(in) viata fiecaruia
Fiecare zi reprezinta o lectie fara Domnia ta ca profesor.Fiecare an este un examenul fara pretentia sa-mi spuna cineva daca l-am picat sau trecut.Viata mea va confirma DIPLOMA de absolvire.

Respect permanent si neconditionat
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Mircea_63 » 02 Ian 2015, 15:08

Mircea.Costache, in clasa mea ai un loc rezervat oricand. :D Prietenii stiu de ce. ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Ioan Guist » 02 Ian 2015, 15:12

La multi ani tuturor !
Mircea nu fi rau. :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE