mechenici scrie:Salut.Apifonda ,cu cit este mai ieftina decit zaharu?Este tratata din fabrica-gen polen,protofil ?
nicu has scrie:buna este mai rentabil apifoda decat sa facem turte?
cristi arad scrie:este scumpa - parerea mea; scumpa dar buna; exista si alte retete de turte, zahar invertit etc
bogdannn scrie:De anul asta am incercat si eu Apifonda, am pus 1/2 kg la fiecare stup acum 2 saptamani si spre surprinderea mea sunt stupi care nu au luat nici macar jumatate din ea pana acum. Turta a fost pusa pe o bucata curata de perdea deasupra cuibului, sa nu curga, am observat ca daca este pusa direct se incalzeste si cad bucatele peste albinele din cuib. Mentionez ca le-am lasat albinelor miere destula din iarna, cam 20 Kg/familie Dadant 1/1
jonny_it scrie:bogdannn scrie:De anul asta am incercat si eu Apifonda, am pus 1/2 kg la fiecare stup acum 2 saptamani si spre surprinderea mea sunt stupi care nu au luat nici macar jumatate din ea pana acum. Turta a fost pusa pe o bucata curata de perdea deasupra cuibului, sa nu curga, am observat ca daca este pusa direct se incalzeste si cad bucatele peste albinele din cuib. Mentionez ca le-am lasat albinelor miere destula din iarna, cam 20 Kg/familie Dadant 1/1
Daca au 20 de kg nu vad de ce mai puneti apifonda.. ar trebui sa aiba mai mult decat suficienta miere pentru iernare si perioada de primavara, adica pana incepe primul cules.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori