State scrie:Nu stiu daca s-a mai vorbit(n-am gasit).
Voi cu ce faceti canalele la rame ? Se pot face si cu oberfreza?
State scrie:Ma gandeam sa le fac la fel cum se chinuie baiatul asta acilisea:
lucky5strike scrie:Scrieti-i careva sa aiba grija la degete... flacaul.. .
cristian bh scrie:2.Astalatul,cu circularul Makita,cred ca are laterale de rame de 1/2,.........metoda lui,periculoasa,total imprecisa,daca se toceste varful creionului cu care face semne atunci,intra degetul printre speteaza ramei si umarul sa zic frezat sau circularizat mai exact .![]()
As fi curios cum procedeaza cu rame 1/1
cornelioandanciu scrie:Asteptam pozele!Eu iau scandura de acolo de unde am mai zis, nu pot spune , ca este reclama, stii de unde, uscata gata, dar scumpa de ma usuca si pe mine de bani! Intr-o lada de multietajat imi intra doar valoarea scandurii neprelucrate in jur de 100 de lei! Apoi vine prelucrarea, munca mea ,consumul de curent,tabla, rame , etc, ma scoate undeva la 250 de lei facuta de mine!Cu rame cu tot. Lucrez cu scule de hobby, am un circular Einhell de 2000 de w motorul, este foarte bun ca putere, in schimb Adi Hodis a avut dreptate cand mi-a zis ca va taia stramb, asa este, din cauza ca distantierul se prinde doar intr-o parte a mesei, dar ma descurc si asa!
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori