Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Renuntarea la fumat

Mesajde Florin Dobre » 06 Ian 2015, 19:46

Cam 10 kile...deocamdata.
Rabdarea? Primele 2 saptamani luam foc din orice nimic. Acum m-am mai linistit. :D
Nici cafea nu mai beau. Si beam cu litrul. :oops:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 06 Ian 2015, 19:48

Florin Dobre scrie:Cam 10 kile...deocamdata.
Rabdarea? Primele 2 saptamani luam foc din orice nimic. Acum m-am mai linistit. :D
Nici cafea nu mai beau. Si beam cu litrul. :oops:

Stai ... OK ! :)
Doamne ajuta in continuare ! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Florin Dobre » 06 Ian 2015, 19:51

Multam!
Eu zic ca-mi iese.
Riscul apare in anturaj. E greu sa rezisti cand vezi pe altul cum ii da falci. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde EugenVoinea » 06 Ian 2015, 20:54

CATALIN scrie:eu de la 1pachet si am ajuns azi la ora asta la 6bucati
Florin Dobre scrie:Riscul apare in anturaj.

Cu jumatati de masura nu te lasi de fumat,iar anturajul nu trebuie luat inseama ,din acest punct de vedere.(vointa face totul)
Dupa treizeci si de ani de fumat deja am cinci decand nu mai fumez.
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde Mircea_63 » 06 Ian 2015, 21:06

Ajutoare!
Pentru draci, iei distonocalm sau macar un Antistress.
Pentru ingrasat... tai de pe lista tot ce inseamna carbohidrati. Adica nimic din faina, cartofi. Nimic dulce si pe cat se poate, nimic cu grasimi.
Carne, fie si friptura, oua...preferabil fierte, salata de sfecla, cascaval...in principiu proteina. Poti manca pe saturate. Fara paine. Dupa trei zile metabolismul devine ketonic. Papa din grasimile tale si senzatia de foame se diminueaza foarte mult. Doar sa bei muuulte lichide, altfel e periculos pentru rinichi.

Alcool...exclus categoric. :( Succes!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 07 Ian 2015, 00:26

Mircea_63 scrie:Dupa trei zile metabolismul devine ketonic. ( Succes!

http://www.csid.ro/diet-sport/dieta-si- ... -11947644/
ignatov andrei

Mesajde valentin » 10 Feb 2015, 10:51

fumatu este un drog al dracului de periculos.Mie mi-a trebuit 5ani de zile ca sa ma las si am fumat 39 de ani .acum am 1an de cind nu mai fumez /dar tot mai bag mina in buzunaru de la camase dupa ele si tot mai visez ca mai iau citeo tigara. Nu fumam mai mult de 30 tigari dar nici sub un pachet .acum se cunoaste si la buzunar dar si la cintar de la 78 la 93 kg vad ca sa stabilizat nu mai creste poate scade la extractie daca da dumnezeu un an mai bun. si sa va si spun secretu meu .nu incercati sa le reduceti .lasativa dintro data si asta la o raceala la o gripa sa nuva fie chiar asa de greu mie mia fost enorm de greu cine are vointa se lasa .sper sa mai intre si dupa mine altcineva sa ne spuie ca sa lasat si el de fumat de ieri sau de azi
valentin

Mesajde Florin Dobre » 10 Feb 2015, 16:00

De 3 saptamani le-am luat iar.
In doua luni fara tigari am pus 20 de kg. M-am panicat când am vazut cantarul. Si apoi m-am vazut cat ma facusem. :shock:
Rezolvând o problema, cream alta.

O sa incerc sa le las când voi pleca in pastoral. Atunci e de munca si frigiderul nu-l pot lua cu mine. :idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde petru71 » 10 Feb 2015, 16:37

Florin Dobre scrie:De 3 saptamani le-am luat iar.
In doua luni fara tigari am pus 20 de kg. M-am panicat când am vazut cantarul. Si apoi m-am vazut cat ma facusem. :shock:
Rezolvând o problema, cream alta.
O sa incerc sa le las când voi pleca in pastoral. Atunci e de munca si frigiderul nu-l pot lua cu mine. :idea:

Florin,

imagineaza-ti o scandura fumatoare de 60 de kile cu ambalaj cu tot (adica eu - la 1.75 m).
Acum un an m-am lasat de fumat pentru 6 luni (media era pe la 2 pachete pe zi), si-am pus 12 kile pe mine.
Mancam tot ce prindeam...mere, pere, struguri,seminte, jugulara nevestei, cablul de la monitor, tastatura, etc... :mrgreen: :mrgreen:
Ma uitam ca vaca-n semafor la oglinda si nu-mi venea sa cred. Scandura cu colacei a mai vazut cineva ??
Am recidivat... :mrgreen:
Am din nou 60 de kile. Chiar daca-s suplu din nou, nu e bine deloc...
FMMDT...tot le las eu...ca-s boala curata.

Numai bine de la mine !
petru71

Mesajde proapis13 » 11 Mar 2015, 00:48

Fumatul e un obicei de țăran coclit
http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/fum ... an-coclit/
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE