Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Stupi multietajati

Mesajde BOLDY » 04 Ian 2015, 14:53

Dl.Jenica 67 - Resita ,va rog ,dumneavoastra sunteti inginer, chiar nu puteti sa-mi dati un sfat cum pot sa dau catul de sus sa pot interveni la cel de jos? Pentru un raspuns pozitiv, va multumesc...... BOLDY .
BOLDY

Re: Stupi multietajati

Mesajde jenica67 » 04 Ian 2015, 19:09

Te rog sa ma scuzi, dar nu am citit postarea, noroc cu proapis13, caruia ii multumesc, m-am uitat la in film si la mine PC merge non stop.
Daca vrei sa fi mai explicit, ca nu am inteles problema. Descri-o mai bine : unde este catul si cand vrei sa umbli la cuib si de ce ??? Apropo pune-ti si localitatea sa vedem de unde esti !!
jenica67

Re: Stupi etajati

Mesajde BOLDY » 07 Ian 2015, 16:44

Dl.ing.jenica67, am cativa stupi etajati cu 2 corpuri si rame normale cate 10 in fiecare corp.Intrebarea este:cum pot da jos corpul de sus pentru a interveni la cel de jos ? , asta in timpul culesului la primavara sau vara, de exemplu: sa controlez ramele din corpul de jos sau sa trag mierea, ca anul trecut am avut baiatul care a plecat militar, acum sunt singur si nu pot ridica greutati, am probleme privind discopatia lombara accentuata.

Cu multumiri - BOLDY, Bailesti, jud. Dolj :roll:
BOLDY

Mesajde apimat » 07 Ian 2015, 17:29

O sugestie care a mai fost scrisa pe forum.
Se asaza un corp gol linga stup, dupa care se ridica pe rind toate ramele din corpul superior al stupului si se pun in corpul nou.
Petre Țuțea: "Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii."
apimat

Mesajde Mircea_63 » 07 Ian 2015, 19:00

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE