alexx scrie:astazi am auzit si eu o familie care se aude mai intens si am desfacut podisorul sa ma uit ce are dar nu am desfacut ramele...este sus si ca putere exact ca asta toamna numai ca urla si habar nu am ce are parca ventileaza...e posibil sa aiba puiet?a mai experimentat cineva
alexx scrie:astazi am auzit si eu o familie care se aude mai intens si am desfacut podisorul sa ma uit ce are dar nu am desfacut ramele...este sus si ca putere exact ca asta toamna numai ca urla si habar nu am ce are parca ventileaza...e posibil sa aiba puiet?a mai experimentat cineva
Florin Dobre scrie:alexx scrie:astazi am auzit si eu o familie care se aude mai intens si am desfacut podisorul sa ma uit ce are dar nu am desfacut ramele...este sus si ca putere exact ca asta toamna numai ca urla si habar nu am ce are parca ventileaza...e posibil sa aiba puiet?a mai experimentat cineva
Sa-l verifici si la rezerve. Se poate sa le fi topit deja.
Unificare. Da-i un roi cu matca.
mellis scrie:Am o intrebare referitor la semnele iernarii si inceputul pontei ..
... se poate folosi un termometru cu infrarosu pentru a ne da seama daca familia a inceput ponta?.
mellis scrie: In ideea de a nu mai scoate rama afara pentru control...
mellis scrie:Ce semne va ghideaza activitatea in stupina?
Sanatate..
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori