jonny_it scrie:TDI scrie:Matca asta mi-a dat 30 kg la salcâm.
Dupa extractie am tinut-o pe 5-6 rame de albina. E programata pentru transvazare.
Nu o vinzi?
TDI scrie:Dupa ce am suficiente fiice din ea discutam, probabil la sfarsitul lui iunie. Parca vroiai sa renunti la tot ce nu e Buckfast.Asta sigur nu e Buckfast.
jonny_it scrie:TDI scrie:Dupa ce am suficiente fiice din ea discutam, probabil la sfarsitul lui iunie. Parca vroiai sa renunti la tot ce nu e Buckfast.Asta sigur nu e Buckfast.
Daca umple caturile poate sa fie si mama omida![]()
Anul acesta am pierdut din greseala o matca foarte foarte buna. Era o regina carpatina de prin 2012, am tras cateva fiice din ea si sunt la fel de bune dar toate sunt imperecheate natural, nici una artificial asa ca nu stiu ce iese daca trag mai departe din ele ... o sa fac un test.
Tin si carpatine pe o vatra, trebuie sa am cu ce sa compar.![]()
Daca maine gasesc niste matci mai bune decat BK-ul maine trimit BK-ul la mama lui si cresc din alea, pana la urma caturile pline sunt scopul
TDI scrie:Eventual facem altceva. Iti trimit fiice neîmperecheate si eventual si trântori si tu le împerechezi artificial urmând ulterior sa impartim rezultatele.
Ce zici, cum suna idee asta?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori