Ioan Guist scrie:Cum sa nu-ti pierzi umorul cand de 120 de ani, janese ne iexplica cum e cu turtilii din sf Niculai si pana in ...tei !!??
va contrazic domnule ioan! care sf niculai? nu cumva dumitru?
Ioan Guist scrie:Cum sa nu-ti pierzi umorul cand de 120 de ani, janese ne iexplica cum e cu turtilii din sf Niculai si pana in ...tei !!??
Ioan Guist scrie: hiberneaza pana in aprilie.
Nu tu mesaj, nu tu telefon, nu tu pe "carteamoacelor" o foto un like ceva ...nimic.
popageorgian scrie:Ioan Guist scrie: hiberneaza pana in aprilie.
Nu tu mesaj, nu tu telefon, nu tu pe "carteamoacelor" o foto un like ceva ...nimic.
e implicat MONDIAL din zori pana in noapte sta in pod ,,clocind,, puisorii care vor fi dati jos in primavara!
parca vad ca ne invadeaza cu nspe mii de poze cand noi avem pantalonii in vine iar el se mandreste
janese scrie:va las sa va perpelitzi!!!!astfel incat,in aprilie cand va voi da loviturile finale!!!....( jos din pod).....sa nu mai aveti timp sa barati!!!...sa faceti si voi!!!
![]()
am vazut pe aici ca va tavaliti din cauza lui varoa!!!!da-i cu analize...cu discutiuni!!!...anu asta varoa nu a fost mai agresiv ca in anii trecuti!...voi ati lasat garda jos!!!!..anii trecuti a fost oferta de nectar...familiile s-au dezvoltat singure...s-au descurcat tot singure si cu varoa.. ati luat si ceva miere...gataaaa!!!!!!!stiu apicultura!!!!...si cum s-a schimbat putin cliseul...ati dat in nas!!!
.mai vad ca tot comentati iarna asta...ca e asa...ca ar fi mai bine asa........altu care zice ca iarna asta e ca la carteeeee...rilu rilu!!!!! ce o sa va faceti cand o fi iarna fara pic de zbor din 15 nov pana in 15 aprilie???
ati trecut vreo iarna d-asta???
MIHAI BALS scrie:janese scrie:va las sa va perpelitzi!!!!astfel incat,in aprilie cand va voi da loviturile finale!!!....( jos din pod).....sa nu mai aveti timp sa barati!!!...sa faceti si voi!!!
![]()
am vazut pe aici ca va tavaliti din cauza lui varoa!!!!da-i cu analize...cu discutiuni!!!...anu asta varoa nu a fost mai agresiv ca in anii trecuti!...voi ati lasat garda jos!!!!..anii trecuti a fost oferta de nectar...familiile s-au dezvoltat singure...s-au descurcat tot singure si cu varoa.. ati luat si ceva miere...gataaaa!!!!!!!stiu apicultura!!!!...si cum s-a schimbat putin cliseul...ati dat in nas!!!
.mai vad ca tot comentati iarna asta...ca e asa...ca ar fi mai bine asa........altu care zice ca iarna asta e ca la carteeeee...rilu rilu!!!!! ce o sa va faceti cand o fi iarna fara pic de zbor din 15 nov pana in 15 aprilie???
ati trecut vreo iarna d-asta???
bai janese,ba DA,ANU ASTA,varroa a fost o pb.
-la salcam a fost lipsa de nectar,trantorii ...aut si varroua ...pe albinute.
-tu stii ce vorbesti,sau trebuie sa mai faci cursuri?
vai de capul tau!
Ioan Guist scrie:Gata ca l-am gasit pe Janese.
Drept e ca-i ocupat nitel da... vinea ea si primavara.
https://www.facebook.com/video.php?v=10152326034491006
Ioan Guist scrie:Gata ca l-am gasit pe Janese.
Drept e ca-i ocupat nitel da... vinea ea si primavara.
https://www.facebook.com/video.php?v=10152326034491006
Ioan Guist scrie:https://www.facebook.com/video.php?v=10152326034491006
CORNEL V. scrie:Mihai,ce-ai frate?
Te deranjeaza daca Janese spune adevarul?
Nu vreau sa te jignesc...departe de mine gandul,dar daca nici Janese nu stie cu ce se mananca apicultura...atunci eu ma las de ea.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori