janese scrie:nu sant astia ma!!! argeseanul zice de mortii aia 4 intr-unu!!!am sapte bucati...lungi cat coparselu!!!
Te da Ursu in instanta pentru plagiat.
janese scrie:nu sant astia ma!!! argeseanul zice de mortii aia 4 intr-unu!!!am sapte bucati...lungi cat coparselu!!!
popageorgian scrie:Doamneeeeee !!!! ce amintiri iti starneste!!!
janese scrie:ma nepoate!!...ia zi ma ! ce ma sfatuiesti sa postez asa ca sa le sa le sleiesc astora mucii pe piept???![]()
(,,astora" adecaaaa......pretenilor mei !!!olteni,moldoveni...ardeleni..in special ,,cisnadioreni"!!!
![]()
apropos ,,,pe apiardeal am vazut ca e pretenie mare intre dragos 2006 si calmus ala micu!!!!cine stie ce interes mai are rechinul ala de d2006!!!sa traiesti ramniceneee!
Florin Dobre scrie:popageorgian scrie:Doamneeeeee !!!! ce amintiri iti starneste!!!
Ai carat la ei?
CORNEL V. scrie:Nea Jane,acum doua zile am avut drum la capitala...m-am gandit doua zile sa trec pe la matale sa-ti aduc o mana de cuie ,o bobina de sarma,material de rame...ca deh ai pofta de munca si nu ai cu ce face treaba...harnicutule
janese scrie:apropos de ursu...aci langa satucul meu..am doi frati cu stupine..stupari de vreo cinci ani...si anu asta..au luat de curiozitate o cutie typ ursu...daia cu camara de vizitare..sa-l vada si ei cum arata!...au ridicat capacu si nu au vazut mare lucru!! si m-au intrebat acu ce sa faca cu el ca nu le place!!!si i-am intrebat: da ce va asteptati ma? ,sa fie si ursu inauntru???
janese scrie:CORNEL V. scrie:Nea Jane,acum doua zile am avut drum la capitala...m-am gandit doua zile sa trec pe la matale sa-ti aduc o mana de cuie ,o bobina de sarma,material de rame...ca deh ai pofta de munca si nu ai cu ce face treaba...harnicutule
ia zi ma putoare olteneasca: ce ai facut tu in douajdezile de concediu!!!??? ca pe 16 adeca maine...incepi munca!!! daca treceai pe la mine..poate imi aduceai si mie o lingurita de miere pentru copilasii mei!!!
arnautu valentin scrie:bre nea jane lasa bre gargara ca acusa vine rapicioru si tot cu chilotii n vine te prinde
CORNEL V. scrie:Si inca ceva,nea Jane...daca treceam pe la matale....obligatoriu trebuia sa trec si pe la nepotu ...si cica terminase cafeaua si fara cafea nu se poate
janese scrie:CORNEL V. scrie:Si inca ceva,nea Jane...daca treceam pe la matale....obligatoriu trebuia sa trec si pe la nepotu ...si cica terminase cafeaua si fara cafea nu se poate
intai treceai pe la el...asta din gaesti e darnic!...iti dadea un borcanel de miericica,...pe care mi-l dadeai mie !!!imi place rau mierea lu georgica...dar cand ma duc pe la el...ori imi face gogosi...ori clatite....ca mierea o tine pitita!!!!
cu voi acilea am uitat dracu si sa mai fumezez!!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori