Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

ME

Mesajde Radoi Razvan » 21 Ian 2015, 01:19

Imi cer iertare de la moderatori ca am facut inca un topic nou dar sunt incepator si m-ar interesa daca este cineva in Caras-severin , Timis sau Mehedinti stupi ME si ii dispus sa imi dea voie sa ii admir stupina . Vreau sa trec pe modelul asta de stupi si vreau sa vad cum se comporta ei in realitate ,vorba aia teoria ii teorie si practica ii alceva. Cred ca fiecare am fost incepatori si am avut nevoie de un pic de ajutor. Si aduc si o sticla de tuica ptr armonie si discutii apicole:) ;). Ptr cei care nu au incredere doar in profilul din acest site , intrati si pe facebook (Razvan Radoi) ca sa nu credeti ca ii pacaleala sau nu sunt real. Multumesc mult!
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata , dar ingrijestere de suflet ca si cum ai muri maine.
Radoi Razvan

Re: ME

Mesajde B.K » 21 Ian 2015, 10:11

Ca sa vezi cum se coporta trebuie sa fie mai mult decat un admirat. Trebuie sa lucrezi cu asemenea stupi o perioada (2-3ani) :D
Sanatate Nea Razvane ! :D
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Ian 2015, 10:20

Razvan , daca ai drum pe la Zabrani ( intre Arad si Lipova , pe malul stang al Muresului ) , te astept cu drag !!!
Eu am MER-uri , dar am si 5 stupi ME pe care ii voi trece pe MER !!!
Urmeaza sa mai primesc inca 3 ME care vor ramane ME , dar voi pune pe ei magazii MER !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Radoi Razvan » 21 Ian 2015, 19:31

Multumesc din suflet pentru ca imi sunteti alaturi si incercati sa ma ajutati cuce puteti. Daca o sa am drum o sa va fac o vizita suta la suta. Pentru mine face mare lucru sa imi spuna cineva despre ME. Da ii adevarat ca trebuie sa il studiez dar cred ca mi-ar prinde bine si sa vad o stupina si sa stau de vorba cu posesorul ei. Multumesc inca o data.
Tot respectul!!!
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata , dar ingrijestere de suflet ca si cum ai muri maine.
Radoi Razvan

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Ian 2015, 20:14

Pana atunci , poti sa-mi faci o vizita pe pagina personala !!!
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Radoi Razvan » 22 Ian 2015, 00:16

Cu mult drag!
Radoi Razvan

Mesajde mellis » 22 Ian 2015, 03:21

Salut,

Si eu am cativa ME in Timisoara (Dumbravita), daca ai drum - te astept cu drag...
Dar mai la primavara daca vrei sa ii studiem din interior ;)..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde FLORINELU » 22 Ian 2015, 05:00

Razvane,daca tot mergi la Lucian Zabrani,eu sant cam in drum spre el si ai potea face o vizita,nu am stupi asa etajati,dar am ceva pe aici si ne ocupam sarguincios de sticla aia cu tuica,nu de altceva dar sa nu il chinui prea tare pe prietenul meu Lucian,stii eu am antrenament bun la din asta daca e de pruna. :lol:
FLORINELU

Mesajde redoo » 22 Ian 2015, 07:49

FLORINELU scrie:Razvane,daca tot mergi la Lucian Zabrani,eu sant cam in drum spre el si ai potea face o vizita,nu am stupi asa etajati,dar am ceva pe aici si ne ocupam sarguincios de sticla aia cu tuica,nu de altceva dar sa nu il chinui prea tare pe prietenul meu Lucian,stii eu am antrenament bun la din asta daca e de pruna. :lol:

Aeste cuvinte se pot rezuma -PRIETEN ADEVARAT
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde Radoi Razvan » 22 Ian 2015, 11:56

Multumesc mult si chiar la timisoara o sa ajung prin data de 3 febrUarie defapt in fiecare luna o sa merg la Tm si at imi este mai la indemana la dumneavoastra. Si cu "rachia" se rezolva . Doar de pruna suta la suta . Numai bine!
Radoi Razvan

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Ian 2015, 16:09

Poate nu vii pe la mine !!!
:P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde FLORINELU » 22 Ian 2015, 16:52

Luciane,eu nu zic sa nu vina la tine doar rachia sa o descante cu mine.
FLORINELU

Mesajde Radoi Razvan » 22 Ian 2015, 23:19

Este ptr toata lumea rachie . Ce nu face omul pentru niste informatii. Abia astept sa vin si sa va intalnesc si mai ales familiile de albine si sa va intreb cate ceva despre ele. Numai bine!
Radoi Razvan

Mesajde ves.lucian.zabrani » 23 Ian 2015, 00:11

Ai grija !!! Eu am o vorba : apicultorii sunt urmasii celor 2 femei care au stat la puscarie 15 ani , si la eliberare au mai stat 2 ceasuri la poarta , pentru ca nu au terminat povestile !!!
:lol: :lol: :lol:
ves.lucian.zabrani

Mesajde Radoi Razvan » 23 Ian 2015, 01:06

Nu ii bai . Pentru albine nu conteaza timpul care il poerd in discutii. Mai bine in discutii decat in fata stupilor si sa nu stiu ce sa fac;) ;)
Radoi Razvan

Mesajde mellis » 23 Ian 2015, 01:13

Bine zis,
Si pemine ma cheama Lucian..
Si când ma intreaba unii alții de albine ma prinde seara povestind..pe unii ii pierd pe drum dar ma ascult eu macar.
Nu am mare experienta cu me, anul trecut am început cu me după ce am văzut diferență la colegul meu de hamaleala..
El a început cu ME.mortalitate mult mai mica decât la mine (db 12rame).dezvoltare exploziva in primavara..am cumpaRat ME inițial si e cel ce m-a salvat sa nu cumpăr miere. Un cat plin ochi si mai unul neatins pt ele.am împărțit.
Lucian are o mai mare experienta si știe ce zice.eu la iernarea a doua,2 ME si jumătate (jumătatea e un roi ce l-am gasit asta toamna in lada -greu cu el dar nu l-am putut unii - il tot împing la vale sa treacă iarna..)
Țuica e binevenita ca se mai răcește timpul si daca facem o claca se dezleagă limba..
Toate cele bune
Tel meu daca ajungi in Tm (si nu numai) 0721771739
Maii greu cu programul liber ca am bebe mic dar facem sa fie bine, ca sa nu fie rău..
Sa avem un an plin de albine, flori, miere si sănătate..
Doamne ajuta!
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Următorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE