jean valjean
Jean Valjean scrie:Multumesc Ovidiu pentru sfaturi.
Freza e una de la Lidl, atat mi-am permis deocamdata, cu prindere de 6 si 8 mm.
Cred ca inteleg ce vrei sa spui, desi a trebuit sa citesc de cateva ori pentru a intelege.
Cu alte cuvinte, imi trebuie o placa de tego de 8 mm cu o dimensiune, sa zicem, de 20x20 cm pe care o sa prind masina de frezat, ii fac un chenar din sipci, trasez cu creionul in acest chenar un patrat de 18x18 cm, decupez acest patrat, apoi vin si frezez marginea 8mm adancime si 10 mm latime cu o freza cu rulment in cap, astfel incat peste patratul decupat sa vina placa de tego si sa se ingroape in blat, cu freza atarnand sub blat.
Bun. Si pur si simplu freza o sa atarne in gol sub blat fara nicio alta fixare? Nu mai e nevoie de nici o fixare de blat, cu suruburi sau alt mecanism, a placii de tego de care e prinsa freza?
m_obreja scrie:ce ziceti de circularul asta si-ar face treaba?
http://www.stern-austria.ro/masini-de-taiat-si-modelat-lemn-si-metal/circulare-cu-masa/fierastrau-circular-de-masa-einhell-th-ts-820-800-w-2950-rpm-fierastrau-circular-de-masa-th-ts-820.html#prettyPhoto
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori