Pus si eu contact in primul post
Daniel nu se supara de "plagiat"
Dila Daniel:
Pai stai stai sa anlizez...Nu ma supar ca vad ca nu ai plagiat in totalitate,fiindca nu ai copiat adresa si nr meu de contact! Uff... ce aproape am fost sa fac si eu un ban cinstit
balasbebe:
Stearina, este din grasime animala.
Parafina, filtrata, este otinuta din petrol. Citez doar din memorie. Daca ceara, este obtinuta, din fagurii vechi, si sunt sigur de aceasta metoda, nu mai trebuie sa adaugi nimic. Sper ca nu ai stricat ceara din capacele, ca aceea se oxideaza repede, ca nu mai are parafina. Fagurii artificiali contin intre 10-99 % parafina, depinde cat de serioasa este firma. Colorant se mai gaseste. Eu am topit , afara la soare fagurii vechii si cateodata, iesea acel continut alb. Nu-l numesc ceara, ca nu am cum. A fost o perioada, in care s-au vandut la ACA si faguri doar din parafina.
pab:
Sa-ti traiasca pustoaica. Esti un norocos cu 3 fete are cine sa aiba grija la batranete.
Dila Daniel:
Palaria care o ai la Calafat imi place!...vreau si eu!!!
La mare...ori era devreme rau cand ai facut poza sau i-ai gonit pe toti sa dea bine in poza?
Iar in poza in care zana aia mica se infrupta cu atata pofta,ce vrei sa arati?...ca neglijezi copiii cu hrana???
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 48 vizitatori