Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde ignatov andrei » 29 Ian 2015, 20:44

paul scrie:
ignatov andrei scrie:Acum este vremea lor, a icrelor de stiuca...

Parca stiam ca acum e prohibitie la stiuca ! Dar, ma rog, prohibitia-i pentru fraieri ca mine ! :o
Chiar Andrei, ce te faci cu doamnele ... in pofte ? Nici macar nu vreau sa-mi imaginez ce-o fi la gura barbatilor pe care-i trimit nevestele dupa icre de stiuca ca asa au vazut pe pagina personala a lui Andrei ! ;)
Pofta buna ! :P

Multumesc !!!
In Iasi, pescariile aduc frecvent stiuca in aceasta perioada!
Foarte multi - pentru ca nu stiu sa prepare salata - refuza exemplarele mari si cu cu icre.
"Ghinionul" meu! ;)
ignatov andrei

Mesajde paul » 29 Ian 2015, 21:33

Andrei las-o naibii de prohibitie ca nu-s de la AGVPS. Cum ramane cu doamnele care au poftit la icre din cauza ta ? ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde PAGANEL » 30 Ian 2015, 09:52

paul scrie:Andrei las-o naibii de prohibitie ca nu-s de la AGVPS. Cum ramane cu doamnele care au poftit la icre din cauza ta ? ;)

In crescatoria privata, prohibitia se opreste la poarta. Doamnele care au pofta de icre... :lol: , il contacteaza in privat ;)
Da de ce?
PAGANEL

Mesajde codrin br » 30 Ian 2015, 11:45

Ce înseamnă să înveţi de la alţii, să gândeşti şi să pui în aplicare ce vezi, să cunoşti, să ştii să practici bineînţeles........ cum se prepară icrele.......
Mai ales ''scula'' aceea în euroi. Virgula aceea face toţi banii, când dă cu virgulă...
În rest poftă bună la ......chifteluţe!
Nu poți opri valurile, însă poți învăța să navighezi!
"De aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfîșiem." - Mihai Eminescu
codrin br

Mesajde PAGANEL » 30 Ian 2015, 13:15

Madaline, cum il facem nene? Maestru sta la Iasi, da ne da lectii noua, baltaretilor.Hai sa ne punem mintea si sa il facem in ,,solz de peste" ;) Stiu ca se da in vant dupa ficat de somn. Iesim la o partida de pescuit? Da la preparat, trebuie sa il sunam pe Dombazil. El e miezu. Poate, doar asa sa il egalam pe masterchef Ignatov.
Da de ce?
PAGANEL

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2015, 13:31

PAGANEL scrie:Stiu ca se da in vant dupa ficat de somn. Iesim la o partida de pescuit?

Voi nu stiti ca am copilarit la Slava Rusa si in Delta ?!?
De ce loviti unde ma doare cel mai tare?!? :shock:
Vreti sa ma mut din nou la Smardan ?!? :lol:
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 03 Feb 2015, 17:47

janese scrie:m-am saturat de cate zile mi s-au stricat in clinciurile pe stuparitu!!!
in cincizeci de ani de viatza nu am avut atatea zile stricate cate am avut in doi ani aici!!!!
nu am trait cu stuparitu shi pot fara el....

Iti dau dreptate... MAIESTRE...
ignatov andrei

Mesajde janese » 03 Feb 2015, 22:57

sa traiesti ma!...ramanem preteni chiar de ne clinciuim pe la cresterea matcilor..... doar ca net-ul deformeaza sensul postarilor si te transforma in adversar de lupta!
ce ai pus mai sus,pot zice ca ,,a fost o data"..am vazut invitatiunea de la ,,nuclee"..dar nu am raspuns ca v-ati bagat in lucruri ,,nepractice"...si trebuia sa iau fiecare postare sa o rumeg ca sa pot intra in vorba cu voi...si nu am dispunerea necesara acum.
ps....la rase de albine v-ati bagat s-au mai bine s-a bagat dan popoviciu in zigoti si homozigoti :lol: de mi s-a innodat mintea!!!!,.......
pentru mine...,,matcarul" care face matci e bun daca si la anu clientul care a luat anul asta mai cere...daca nuuuu,trageti singur concluziile :P ..............asta trebui sa fie si masura pentru comentatorii de metode de cresterea a matcilor de pe forum!
stuparitul si apiardealu sunt ziarele mele ce le citesc zilnic din scoarta in scoarta!!
cu care discut imi zice: am luat matci de la cutare si de la cutare ..si le zic: cand mai faci comanda zi-mi si mie ca vreau si eu!... la care vine raspuns invariabil....nu mai fac ca m-am lecuit!!!
am falsa impresie, poate ;) ...ca voi, discutand asa adanc despre lucruri ,,grele" si nepractice pentru un apicultor privind selectia si imperecherea matcilor nu faceti decat sa va faceti reclama pentru o posibila virare a ocupatiei si pasiunii voastre spre cresterea de matci si va pregatiti terenul!!
te salut ..cu drag si dor! :lol:
era un cantec pe la vreo treijdeani ai mei cand inca ma uitam dupa fuste....pe nisipul de la mare eu am scris numele tau...a venit furtuna mare ..l-a sters si imi pare rau!!! :lol:
janese

Mesajde PAGANEL » 04 Feb 2015, 00:29

Nenea Andrei. Uite ca au venit si racii. I-am bronzat si cat sau racit un pic iam tras in poza. Da sa stii, ca ala negru este Balanel, nu sunt eu 8-)
Fişiere ataşate
IMG_20150203_215037 (Medium).jpg
Da de ce?
PAGANEL

Mesajde ignatov andrei » 04 Feb 2015, 01:05

PAGANEL scrie:Nenea Andrei. Uite ca au venit si racii. I-am bronzat si cat sau racit un pic iam tras in poza. Da sa stii, ca ala negru este Balanel, nu sunt eu 8-)

Da nenea Danutz...
Aia grija sa nu-i manaci cu totul... :lol: :lol:
La catzi raci sunt acolo, nu-l vad bine pe Balanel...

Pofta mare !!!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 04 Feb 2015, 01:14

janese scrie:sa traiesti ma!...ramanem preteni chiar de ne clinciuim pe la cresterea matcilor..... doar ca net-ul deformeaza sensul postarilor si te transforma in adversar de lupta!

Ma bucur tare mult pentru vorbele astea!
Acum "am curaj" sa te sun, da' pe la vara, sa stii !!!

Sanatate multa sa ai (si toti ai tai, nu numai tu) !!!

Nu-mi place cand spui "a fost odata"... :(
Eu traiesc a doua tineretze.
ignatov andrei

Mesajde paul » 04 Feb 2015, 08:54

ignatov andrei scrie:Eu traiesc a doua tineretze.

Aha ... si-ai inceput cu perioada adolescentei ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ignatov andrei » 06 Apr 2015, 00:22

Chiar nu posteaza nimeni pe aici?!? Oi fi eu "prostul prostilor", dar vad ca si Adi Hodis e cam la fel!!! O fi vreo coincidenta?!?
Ultima oară modificat de ignatov andrei pe 06 Apr 2015, 00:24, modificat 1 dată în total.
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 06 Apr 2015, 00:24

Nu va obositi sa raspundeti la nicio postare... am intrat doar asa... beat turta.... unde esti mai MODI????
ignatov andrei

Mesajde XXL » 08 Apr 2015, 21:30

ignatov andrei scrie:Chiar nu posteaza nimeni pe aici?!? Oi fi eu "prostul prostilor", dar vad ca si Adi Hodis e cam la fel!!! O fi vreo coincidenta?!?

....acum ca ti-ai revenit de mult voiam sa te intreb ce tigaie folosesti
despre cele ceramice ce parere ai? or fi mai bune ca cele cu teflon? ;)
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde ignatov andrei » 22 Apr 2015, 12:49

XXL scrie:
ignatov andrei scrie:Chiar nu posteaza nimeni pe aici?!? Oi fi eu "prostul prostilor", dar vad ca si Adi Hodis e cam la fel!!! O fi vreo coincidenta?!?

....acum ca ti-ai revenit de mult voiam sa te intreb ce tigaie folosesti
despre cele ceramice ce parere ai? or fi mai bune ca cele cu teflon? ;)

XXL, fusai "BANAT", acum sunt "MOLDOVA"...

PAGINA INCHISA DEFINITIV!!!
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?