sa traiesti ma!...ramanem preteni chiar de ne clinciuim pe la cresterea matcilor..... doar ca net-ul deformeaza sensul postarilor si te transforma in adversar de lupta!
ce ai pus mai sus,pot zice ca ,,a fost o data"..am vazut invitatiunea de la ,,nuclee"..dar nu am raspuns ca v-ati bagat in lucruri ,,nepractice"...si trebuia sa iau fiecare postare sa o rumeg ca sa pot intra in vorba cu voi...si nu am dispunerea necesara acum.
ps....la rase de albine v-ati bagat s-au mai bine s-a bagat dan popoviciu in zigoti si homozigoti

de mi s-a innodat mintea!!!!,.......
pentru mine...,,matcarul" care face matci e bun daca si la anu clientul care a luat anul asta mai cere...daca nuuuu,trageti singur concluziile

..............asta trebui sa fie si masura pentru comentatorii de metode de cresterea a matcilor de pe forum!
stuparitul si apiardealu sunt ziarele mele ce le citesc zilnic din scoarta in scoarta!!
cu care discut imi zice: am luat matci de la cutare si de la cutare ..si le zic: cand mai faci comanda zi-mi si mie ca vreau si eu!... la care vine raspuns invariabil....nu mai fac ca m-am lecuit!!!
am falsa impresie, poate

...ca voi, discutand asa adanc despre lucruri ,,grele" si nepractice pentru un apicultor privind selectia si imperecherea matcilor nu faceti decat sa va faceti reclama pentru o posibila virare a ocupatiei si pasiunii voastre spre cresterea de matci si va pregatiti terenul!!
te salut ..cu drag si dor!
era un cantec pe la vreo treijdeani ai mei cand inca ma uitam dupa fuste....pe nisipul de la mare eu am scris numele tau...a venit furtuna mare ..l-a sters si imi pare rau!!!