Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 31 Ian 2015, 19:29

Bambucha scrie:N-as spune ca Werner e asa de virginel ;) altfel ar fi avut "ghinion".
Nu cred ca la situatia de mai sus, institutiile (uneltele) nu-si vor gasi stapan :lol:

Ma bucur ca suntem pe lungime de unda corecta .

AM OBOSIT .
Nu mai pot/vreau sa ma ''lupt'' cu PSD-tii si nici BAS-istii , la valoarea mea mai pui un leu si cumperi o paine .
Acum trebuie iesit in strada si dat cu pumnul in masa ;) ; asta e SANSA = ''baietii'' sunt fara ''capo'' .
Nu vom iesi :oops:
PSD-tii se bucura ca au avut ''dreptate ''ca ''ailalti sunt RAI'', BAS-tii ''canta'' = TOTI de o MAMA comunista doctrinar dar jidanca la buzunar .
Sunt suparat pe colegii COLORATI/INCOLONATI = PACAT ca votul lor DOCT este egal cu al ''cetateanului turmentat'' :oops:
In rest .. clasa politica merita sa SCOT P ... sa ma p..s pe ea (vorba lu' Grasu' , D-zeu sa-l ierte ! ) .
Cand Base taia din venituri in comisia de ''buget-finante'' facea parte (pe langa alti BUNI ) si dep BLEOTU din Dragasani /PSD = n-a facut greva foamei /legat cu lanturi ... a FACUT bani ...
Intre ANARHIE si ''stabilitate '' aleg NEAMTUL .
nae

Mesajde Donbazil » 02 Feb 2015, 00:31

Sal'tare!

Pai te primim la noi.....Ai ocazia sa te rebrenduiesti..... :lol: :lol: :lol:

:lol: file:///C:/Users/Aurica/Downloads/Scanteia-noiembrie-2014-web.pdf
Donbazil

Mesajde State » 02 Feb 2015, 01:19

Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Florin Dobre » 02 Feb 2015, 01:32

Poate-l deconspira si pe Iohannis. Pare un extraterestru printre politicienii nostrii. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ignatov andrei » 04 Feb 2015, 15:48

Un text de cosmar dar adevarat...

http://www.cocoon.ro/?p=3757
ignatov andrei

Mesajde petru71 » 04 Feb 2015, 17:07

ignatov andrei scrie:Un text de cosmar dar adevarat...

http://www.cocoon.ro/?p=3757

D-le Andrei,
sunt perfect de acord cu spusele autorului din postarea ta.
Ti-as fi dat un like, da' refuz in continuare, cu incapatanare, sa-mi fac un cont pe facebuc....
Numai bine !
petru71

Mesajde Bambucha » 04 Feb 2015, 17:14

In secolul geneticii unde in curand iti vei stabili sexul, culoarea ochilor,parului, si poate si nivelul de IQ al copilului tau la un bancomat, un astfel de articol pare evul mediu, si nu poate starni decat cel mult un zambet trist ca nu ne-am nascut acum 2000 de ani in imperiul roman, sau macar in Anglia epocii victoriene. Vremuri, timpuri, evolutie, infinitate (divinitate).
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde petru71 » 04 Feb 2015, 17:47

Bambucha scrie:......... un astfel de articol pare evul mediu, si nu poate starni decat cel mult un zambet trist...........

Bambucha, cred ca stii ca nu-s adeptul contrelor.

Dar, chiar si in secolul geneticii, ceea ce povesteste autorul in acest articol, este exact ceea ce am trait noi in aceasta tara.
Adica e pe pipaite, nu e pe povesti...
Am cautat (atat cat ma duce si pe mine capu'), neconcordante intre ceea ce scrie omul si ceea ce s-a petrecut real in tara noastra.
Fir-ar sa fie, se pupa la fix cu ceea ce s-a intamplat.
Tara asta trebuia sa devina din nou datoare vanduta, si, asa cum stim cu totii, a devenit !
Tara asta trebuia sa devina din producator, un simplu consumator, si, asa cum vedem cu totii, a devenit !
Eu cred ca tara asta se putea descurca fara probleme in lipsa oricarei creditari externe, daca poporul nu era zapacit de cap ca musai trebuie sa-si ia o plasma, o masina mai buna, un frigider mai nou, etc....
Mancare produceam mai mult decat necesarul populatiei, de frig sigur nu muream, da' n-am fi avut gadget-urile de azi.
A fost greu inainte de '89, dar lumea mai gasea puterea sa rada. Sa socializeze dezinteresat. Sa-si ajute semenii la greu.
Azi ? In viata de zi cu zi, e care pe care, zici ca esti intr-o jungla plina de fiinte fara suflet !
Un zambet trist starneste intr-adevar acest articol (cel putin in ceea ce ma priveste), pentru simplul motiv ca n-am priceput atunci ceea ce ni se intampla noua ca popor.
Pai sa nu-i dai dreptate autorului?

Numai bine de la mine !
Pitar
petru71

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde Arhivistu » 04 Feb 2015, 22:04

Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde mircea.costache » 05 Feb 2015, 09:56

Buna Dimineata !

Sper sa nu intarat patimile unora dintre noi cu o postare luata ca aleatorie al unui subiect la zi
Citez: "Deocamdată Elena Udrea e singurul „bărbat” pe scena politică românească!”
COMENTARIU DE PE SITE
.Toader •
Romania incepe sa se destrame sub bagheta unui regizor care ofera spectacol cu arestari si denunturi rasunatoare.
Dupa primii „pumni” incasati inacasati de Presedintele Iohannis – atunci cand a vrut sa-si impuna teoria „lucrului bine facut” in justitie – si dupa lovitura dura data prin disparitia celui mai apropiat colaborator al sau suntem in situatia in care singura persoana care, fiind cel mai bine informata, ar putea tempera actiunile acestei „forte oculte”… sta acum intr-un colt si-si linge ranile.
– Ne indreptam spre un haos exact prin ceea ce voia sa opreasca Presedintele Iohannis – informatii/acuzatii aparute in presa inainte de a fi aduse invinuitilor (scurgeri de informatii secrete – cazul „grebla” ), operatiuni de forta, de aducere cu mandat la dna a unui fost ministu (teoretic secrete) – dar de care au aflat o suita de „nea Caisa” ce au iesit la manifestatie spontana (nesanctionata de vajnicii nostrii aparatori ai legii din curtea dna) , acuzatii pompoase, deturnarea subiectului si vinovatilor din „cazului Microsoft” din perioada cand a fost initiat (guvernarea 2000-2004) in perioada guvernarii 2008-2010 cu o tinta vizibila pe implicarea Elenei Udrea etc etc etc. (nu vreau sa folosesc sintagma „procese la comanda dupa model bolsevic” …dar cam asta este ).
Periculoase nu mi se par aceste „reglari de conturi” – cine a furat merita pedepsit iar daca-si dau in cap unii la altii – e treaba lor de politicieni.
Periculos mi se para insa initierea unor „manifestatii spontane” care se pot transforma in „revolte spontane” gen „maidanul din Kiev” – atunci cand avocatii vor demonta acuzatiile de tot ra…tul ce se vehiculeaza atat in presa cat si in mediul jurdic – devenit, iata, o justitie „de scandal”, de neprofesionisti …asa, peste noapte.
Ce se afla in spatele acestui spectacol, care e scopul pentru care acest spectacol este pus in scena – inca nu putem vedea dar putem banui – pentru ca „directia de evolutie” e transparenta si tare mi-e teama ca „victima colaterala” va fi si Presedintele Iohannis.
Poate ca se va gasi o rezolvare a situatiei ce trece de la cod „galben” spre cod „portocaliu” si ca „marii barbati ai Romaniei” isi vor gasi puterea sa iasa de sub masa unde i-a bagat o frumoasa si curajoasa doamna (mi-e perfect perpendicular daca ma injurati pt fraza asta – dar deocamdata Elena Udrea e singurul „barbat” pe scena politica romaneasca).
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 05 Feb 2015, 11:11

Pot sa-mi spun si io parerea maestre?
Mi se rupe de parerea astuia de-si zice Toader!
Stii si de ce? pt ca e un bou cu minte de tauras!
Si pt ca am si io parerea mea,si nu ma intereseaza toate lamentatiile astora de-au jucat barbut pe milion|!
Cum noi platim si pt ca nu punem centura de siguranta ,...da n-are rost so mai lungesc !!!!! :oops: :oops:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ioanpuiu » 05 Feb 2015, 15:51

cristian bh scrie:Pot sa-mi spun si io parerea maestre?
Mi se rupe de parerea astuia de-si zice Toader!

Si pt ca am si io parerea mea ...
...da n-are rost so mai lungesc !!!!! :oops: :oops:

Nu putem afla opinia lui Toader despre părerea ta pentru că ea, parerea ta, lipseşte de fapt. :) Lucrurile sunt mai complicate decît în expunerea ta.

Ca să nu existe dubii, amintesc că nu mi-a plăcut încă de la început Elena Udrea ca om politic. Nu aveam de unde să-i cunosc competenţele dar gestul ei de a-şi scutura capul la fiecare 15 secunde pentru a-şi scoate părul din ochi m-a făcut s-o cataloghez ca gîsculiţă, pe un criteriu subiectiv, recunosc.
Ascensiunea ei, ulterioară acelui început, s-a bazat în mod evident pe ajutorul unor barbaţi puternici care au sprijinit-o material, politic, şi de masă, probabil.

Pe măsură ce a urcat în ierarhia puterii, ocupînd funcţii din ce în ce mai importante, a făcut tot ce au făcut şi restul politicienilor, sau marea lor majoritate, a beneficiat de toate facilităţile şi s-a înfruptat din tot ce i-a fost la-ndemînă, legal sau mai puţin legal, moral sau immoral.
Dacă a făcut bine sau rău, din punctual ei de vedere, dacă regretă sau nu doar ea poate şti, dar a ales să-şi trăiască viaţa "la max." şi să condenseze într-o perioadă relativ scurtă, cît cei mai mulţi oameni nu reuşesc într-o viaţă.
Să nu uităm că au fost timpuri în care Udrea arăta "beton" iar pentru femei mai ales, perioada din viaţa în care se pot bucura din plin nu-i chiar lungă.

Acum i-a venit rîndul la moară şi trebuie să dea tainul din ce a adunat dar şi din raţia ei de libertate.
Spre deosebire de restul grangurilor care au ajuns în custodia DNA, dintre care unii au intrat pe uşă resemnaţi, alţii împietriţi sau dispuşi să scrie orice pentru a-şi uşura situaţia, Udrea a ales drept cale de apărare ... atacul.
Este posibil ca înainte de orice să fi avut loc, departe de ochii presei sau ai nostri, o negociere cu rezultat inacceptabil pentru ea. Probabil că va pierde mai mult dacă a ales calea pe care a ales-o.

Dar în spatele acuzelor pe care le face se ascunde un adevăr: justiţia nu e tocmai legată la ochi.
Dintre toţi vinovaţii, unii sunt "mai repede vinovaţi" iar alţii lăsaţi mai la urmă. Ordinea în care intră în malaxorul justiţiei nu e tocmai ca la moară iar SRI este principalul furnizor de materie primă.
Spunea Udrea: "nu e normal ca un singur om să deţină secretele tuturor şi să le folosească discreţionar"
Toţi sunt, mai mult sau mai puţin, în posesia unor secrete. Politicienii între ei, oamenii de presă cu politicienii dar şi invers, însă comoara lui Ali-Baba e la SRI. ;)

Dar ce sunt pînă la urmă aceste secrete ale fiecăruia ?
Să presupunem că noi doi ajungem la cuţite în urma acestui răspuns şi aflu că vrei să-mi faci un rău. (sau am nevoie ca tu să mă susţii public într-o problemă) Dacă sunt în posesia unor date compromiţătoare pentru tine, te avertizez că fac uz de ele dacă nu mergi pe mîna mea. Este posibil ca şi tu să ştii ceva despre mine, lucruri incomode, şi să fii dispus să le foloseşti la rîndul tău. Dacă începem "să tragem" , unul dintre noi va termina primul muniţia şi nu e bine.
De regulă, cel care are mai puţine cartuşe va ceda în faţa celui care are mai multe şi asta, fără să umble la muniţie. Un fel de mic şantaj bazat numai pe expunerea ei între părţi. Ameninţerea cu forţa e mai profitabilă decît folosirea ei.

Informaţiile compromiţătoare, secretele, nu se obţin tocmai uşor şi pe lîngă tehnică de interceptare se folosesc şi informatori.
Să nu ne imaginăm acum că cineva se prezintă la sediul SRI cu o cerere în mîna prin care solicită să devină informator. Nu aşa se face.
Poliţia şi serviciile îşi aleg informatorii dintre ... neinformatori.
Dacă au nevoie de ceva date dintr-un loc în care nu au un om în interior, pun ochii pe cine cred ele că le-ar fi de folos şi îl recrutează, dar asta nu se face fără dureri. Este mai simplu să-i caute aceluia o slăbiciune, o poftă, o amantă ... ceva. Sub presunea acelor secrete, omul cedează, semneaza şi toarnă.
Vei spune poate ... stai asa ! ...păi asta-i şantaj, păi Codu' Penal, păi nu e voie.
Da, nu e voie, dar nu pentru toată lumea. ;)

Udrea a greşit, greşeşte şi acum şi îşi va lua "partea".
Indiferent ce ştie, nu poţi opune puterea unui singur individ puterii mecanismelor statului.
Va pierde confruntarea dar în spatele scandalului declanşat de ea se vede că ceva e putred, sau cel puţin miroase.

Aşa arată un comentariu personal.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde patrascu » 05 Feb 2015, 17:56

Orice hot cat de prost ar fi stie ca nu trebuie sa lase urme la locul faptei. o simpla amprenta face diferenta dintre o lovitura sau niste ani la Rahova. Acum in mentalitatea hotului mai exista cinstea necinstei. "Omerta" mioritica cand de regula unul din faptasi isi asuma hotia. Politicienii astia sunt de rasul curcilor. Au furat si nu putin lasand urme serioase pe care probabil nu trebuie sa fii procuror cu experienta sa le vezi ci doar un student codas la drept. Mai mult se toarna unii pe altii mai abitir ca hotii de fier vechi. Au nevoie de studiu si unde se poate invata mai bine meseria asta decat la Poarta Alba Rahova etc...
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Florin Dobre » 05 Feb 2015, 19:52

Suntem surprinsi de cat de prost au stiut sa fure sau altfel spus de cat de usor poate fi demonstrat furtul. Ne imaginam ca la varf se fura cu cap folosind scheme rafinate.
Vine intrebarea Cum de au furat atat de linistiti?
Explicatia e cat se poate de simpla. Vine de la educatia de zeci de ani in care fiecare a furat cat a putut de la simplul muncitor pana la director de fabrica, de la taranul CAP-ist pana la seful CAP-ului.
Erai de rasul lumii sa iesi pe poarta fabricii fara macar o sarma acolo in sacosa. Erai catalogat ca prost de-a dreptul/nedescurcaret.
O intelegere tacita si asumata: Eu fur, tu furi, el/ea fura. Ca nu-i al tau, e al nostru. Deci de ce nu?!
E continuarea unui sistem in care proprietatea statului e bunul nostru al tuturor. Nu fur, iau ce se cuvine pozitiei mele in sistem. Cat se poate de natural.
Exceptiile? Neadaptatii la sistem.
:!:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde nae » 05 Feb 2015, 21:20

Florin Dobre scrie:Suntem surprinsi ....Cum de au furat atat de linistiti?

V traieste bine dar dator , E traieste prost fara datorii = lumea a 3-a .
In '89 am schimbat dictatorul nu regimul = tarile bananiere traiesc /GANDESC rar si prost ; noi nu ascultam manele , avem jde diplome dar il votam pe Iliascu/BASE .
Ne oripileaza gandul ca votul nostru (cu diplome la FF sau Rep Moldova ) este egal cu al mitocanului din sant care de Craciun taie porcul ;) si il persiflam cand nu voteaza cu Base ca e ANTENIST .
Fraierul DOCT doarme linistit si regimul vegheaza = simplu de linistit.

-Stolo se retrage fara sa explice nimeni nimic ...
-Antonescu in VOGA/fara egal-IMBATABIL se retrage de la cea mai mare ONOARE a vietii ABRUPT :roll: , vine neamtu' in locul lui ( sa recunoastem : un anonim celebru pt masa mare de votanti )
- Serviciile sunt Alba ca Zapada
-O alianta,USL, la 70% se destrama :roll:
-Diaspora CONTEAZA iar (in '09 la 3'' = la dracu cu logica sau evidenta , eu sunt cult in cap )
-...............................................
Politica Mare se toarna , intangibilii se deconspira = suspect daca ai un neuron viu :?
Morala :
- NEAMTUL n-a respectat PACTUL (ca Tariceanu ;) ) ; serviciile sunt mofluze = o masa de smenari cu 5 ASI ,fiecare, in maneca = scapa-iese cine poate /hotu-n plic si prostu' afara .
Ce rea si urata e UDREA = ce bou si retard SUNT = DOARE,d-le basist ?

Iohannis-e!, sanatate maxima = n-am sperat dar SPER ,traiasca familia d-tale ...
Ultima oară modificat de nae pe 05 Feb 2015, 21:33, modificat 1 dată în total.
nae

Mesajde paul » 05 Feb 2015, 21:26

ioanpuiu scrie:
Aşa arată un comentariu personal.

Pfoai ... ce coafaj ! ;)
In contrapartida trebuia sa pui si vreun comentariu de pe vremea chinurilor suspendarii corifeului statului de drept (care a folosit in campanie bani din spagile luate de ministrelul ala al comunicatiilor), aparatorului justitiei independente (care o tinut la sertar dosarele cu care se face acum atat tam tam), cand 8,4 milioane de romani au vrut sa puna punct jafului clicii basiste si erau catalogati autori ai unei incercari de lovitura de stat ... :oops:
Adica cum, acuma Udrea nu mai e buna ? Cand garanta pentru ea capo del tutti cappi era buna si acuma-i ... trecuta ??? :oops:
Ah ... am uitat . Dubla unitate de masura de sorginte ... basesciana ! :oops:
LE ... nu mi-a placut Udrea cand era in voga ! Imi place acum cand ... e mai trecuta ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE