ioanpuiu scrie:paul scrie:ioanpuiu scrie:
Aşa arată un comentariu personal.
Pfoai ... ce coafaj !
Nici un cfoafaj, Paul.
A fost o reacţie, un protest faţă de obişniunţa noastră (problemă şi aici pe forum) de a ataca omul care emite o părere fără să se facă nici o referire la subiect.
Practica de a-l demola pe emitentul ideii/părerii/textului ... indifferent cine ar fi el.
Aşa începe cristian bh:
"Pot sa-mi spun si io parerea maestre?"Care părere ? ? ? ... că i se rupe de Toader ? ... şi despre Udrea nimic !
Pe Toader nu-l cunoaşte cum nu-l cunosc nici eu sau tu.
Dar ce contează
Pare să nu conteze că noi suntem nişte iluştri necunoscuţi.
Parerea lui Costache,ar fi fost a lui.El este partenerul de dialog,nu Toader.
Mi-am spus parerea mea despre parerea lui Toader despre Elena.
Adica nu ma intereseaza,tocmai ca nu-l cunosc,plus de asta mai importanta este parerea mea personala deacat a lui.
Chit ca sunt ilustru tocmai datorita faptului ca sunt necunoscut!

,si de aceea mi-o pastrez pt mine parerea mea.
Despre Elena.Are rost a scrie versuri,cand nimic nu ai a spune

.Adica eu,ilustrul necunoscut!
Dar,ilustrul necunoscut tot prin romanica noastra viecuieste,si n-are rost sa-si prinda urechile in dregatoria tarii asteia ca sunt altii ce viecuiesc prin preajma si-s mai avizati,iar rahatul de acolo, prin preajma ii sunt simtite miresmele mai bine.
La noi acilea,avem si noi miresmele noastre,izvorate tot din sursa mama de pe Dambovicioara.
Primarelul nostru,de altfel cu cursurile absolvite tot la academia doamnei Udrea,s-a specializat in absorbtia de fonduri europene Apia,pe pasunile comunale,in detrimentul crescatorilor locali,care au utilizat efectiv aceste suprafete,dar pana acu sistemul a parut ca domina,ca trece cu tavalugul peste orisice.
Dar un ilustru necunoscut,,,alaturi de vro alti catva ilustri necunoscuti si ei binenteles,

au demarat atat la Tribunalul Bihor cat si Dna ,niste valurele care au mari sanse sa se transforme intr-un tzunami de proportii,.....locale binenteles.
Pt ca in situatia asta au fost mai toti primareii din zona,indiferent de partid.
Deocamdata atat.