cristi_vidican scrie:Când ai scule ....![]()
2 Observații... Despre una am mai discutat.
1. Uită de capse la montarea corpurilor. E ca și cum ai pune nimic.
2. Mai ales că ai scule și că te pricepi, ar trebui să mergi pe principiul despicării scândurii mai late de 10 cm, și lipirea ei în panou.
Nu toată scândura lată crapă, dar se întâmplă. Mai ales că pe piață ajunge scândura tot mai slabă calitativ. Ce e bun cumpără austriacul direct buștean, la preț de scândură debitată de gater. Nu li se mai merită să o bage la gater.
În rest, frumos!
Da mai Cristi am inteles cu capsele insa la astea 2 corpuri de proba am pus capse sa vad cum rezista acest model de imbinare. Plus ca dinti sunt doar de 1 cm grosime si nu am avut la indemana suruburi mai subtiri .Cand le asamblez restul vor avea holsurub
Cat despre scandura am lasat 2 scanduri special nedespicate si pt a face corpuri dintr-o bucata sa ma conving pe pielea mea ce si cum. In rest toata scandura a fost despicata la 8-10 cm si lipita
Florin Dobre scrie:Cat de bine arata!
Nu inteleg de ce nu fac toti cutiile asa? Ma refer la tipul asta de imbinare.
Ce minusuri poate avea?
Asta nu stiu sa iti zic. Ar trebuii sa te lamureasca cineva mai competent insa ce pot eu sa iti spun e ca imediat dupa asamblare cu putin aracet e ,, strong,, da sa ii mai bagi si cui/capsa/holsurub aia e
Si vb lui CV mai trebuie si scule pt asa ceva si unele nu prea se gasesc la noi (nu la pret convenabil)