jenica67 scrie:Dar sti ca Dado se fabrica in Italia si-n UE este interzis ?? Oare de ce ??
mausica scrie:cristian bh scrie:
Binevenita paranteza,![]()
acum la tine taie ca e noua ,dar stai putin sa freci la noduri si sa se incarce cu rasina,.......MAI VORBIM,
PS.
Acuma eu nu ma pricep la tamplarie spun doar ce am vazut cu ochii mei.Ai zis ca tu nu ii vezi rostul la un dado(sau utilitatea),dar uite ca pe afara(mai ales prin state)nici nu se concepe sa nu aiba omul printre scule un ser din acesta.Oare de ce ?
mausica scrie:Pai nu am nici un motiv sa o frec in noduri,dar ramane de vazut in timp cat de fiabil e.Eu nu am pus in discutie freze profesionale.Si cand am zis ca am observat, am vazut cu ochii mei un canal facut cu o freza(freza verticala cu masa din acelea facute in regim propriu,freza nu avea reglaje cu distantiere,saibe sau mai stiu eu ce,ci doar simpla)si un dado la care rezultatul a fost clar pt dado.Acuma eu nu ma pricep la tamplarie spun doar ce am vazut cu ochii mei.
lucky5strike scrie:Stiu, dar alea-s destul de scumpe.
Cu asta de 2kw, fata de circular cu doua treceri? Cum vine la socoteala mai bine?
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori