paul scrie:D-le akm pareati un om onest !
.......... Frumos si corect din partea dumneavoastra si a colegilor basisti pana la moarte, era sa va cereti scuze si nicidecum de a improsca cu noroi pe cineva care are o alta parere, stiind ca in nenumarate situatii pe care le-ati sustinut v-ati inselat amarnic .
Eu vad lucrurile asa:
Sustinatorii basisti cred in principii.Si am incapatanarea sa cred ca sunt si cele corecte.
Sustinatorii pontisti cred si ei in ceva, si anume:
-pensionare anticipata privilegiata si cat mai ,,nesimtita''
-venituri cat mai mari fara corespondenta cu sustenabilitatea
-munca la colectiv si redistribuire in cadrul gintei (vezi rubedeniile de tot soiul ca singur criteriu de competenta)
-apararea orbeasca a tot ce inseamna ,,al meu'' odata dobandit, fara nici o remuscare
Nu am pretentia ca am insirat toata meteahna care scufunda tara, insa am facut un inceput.
Stiu din matematica, daca rezultatul este gresit si ai impresia ca ai respecat formulele, cauti greseala, si Slava Domnului avem ce indrepta in societate.
Daca se dovedeste ca insusi presedintele Basescu a incalcat propriile principii, ca om de onoare va fi primul care va recunoaste greseala.
Nu acelasi lucru pot spune dincolo unde, in afara de impostura si pene colorate sa zici ca-i papagal, ai parte si de comportament de Ev Mediu.Primul ministru nu-si reprezinta familia ci ne reprezinta pe noi.
Intr-o asemenea functie nu mai ai familie, iar daca ai regrete fata de ea, lasa pe altul.
Eu nu cer nimic de la presedintele Basesu pentru mine, insa am convingerea ca aplicarea principiilor pe care le promoveaza vor garanta fiecaruia sa traiasca mai bine de pe urma muncii sale.