1. Ce trebuie sa facem pentruca albinele sa stranga mai multa miere?
Aoleu, cred ca imi trebuie un pix si cateva coli de hartie, mi-am gasit de lucru...
Cin' se-nhama la raspunsuri?
Avram scrie:Cum o rezolvam daca ......deschid stupul si vad ca nu mai au miere pe ramele centrale dar au matca si puiet ?
lucky5strike scrie:Terminaram cu ale mele, hai sa deschidem capitolul cu 5 intrebari; prima intrebare citata de Jenica:
1. Ce trebuie sa facem pentru ca albinele sa stranga mai multa miere?![]()
![]()
Aoleu, cred ca imi trebuie un pix si cateva coli de hartie, mi-am gasit de lucru...![]()
![]()
jenica67 scrie:Cum eu am toate cartile, va ajut eu cu intrebarile. Primul set de la capitolul : Pregatirea coloniilor pentru cules si lucrari din timpul verii :
P.S. Va dau si bibliografie.
jenica67 scrie:Cum eu am toate cartile, va ajut eu cu intrebarile. Primul set de la capitolul : Pregatirea coloniilor pentru cules si lucrari din timpul verii :
P.S. Va dau si bibliografie.
lucky5strike scrie:Terminaram cu ale mele, hai sa deschidem capitolul cu 5 intrebari; prima intrebare citata de Jenica:
1. Ce trebuie sa facem pentruca albinele sa stranga mai multa miere?![]()
![]()
Aoleu, cred ca imi trebuie un pix si cateva coli de hartie, mi-am gasit de lucru...![]()
![]()
jenica67 scrie:1. Ce trebuie sa facem pentruca albinele sa stranga mai multa miere?
- sa avem popor
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori