Va salut.
..............
miercuri a fost mai cald....astazi ninge....maine oare ce va mai fi???????
............
Miercuri am fost la tara,am vizitat putin albinele..erau OK...am mai adaugat cate o rama dupa diafragma"acum sper sa nu moara dupa diafragma""""" la nr 7 am gasit putin condens....albina OK..multa.
......mortalitate redusa....asta a iernat pe 5 rame....."conteaza populatia".....puiet cred ca are mai mult ca sigur..."avea/are condens,populatie,vitalitate in stup,consum de miere,turte cu tymol si facuta de mine din miere+zahar macinat+drojdie de bere..si proteica....asta rade tot,nu tine cont,nu e mofturos.....i-am dat rama dupa diafragma"asta e cu hranitor deasupra" si am pus si putin sirop 2/1 din toamna ramas.....cred ca la tras..imediat....
..in rest mai modesti...unul e la fel ca sapte...astia au fost pe 5 rame....deci iarasi observ ca ...."populatia/densitatea de albina CONTEAZA"
.....
alte achizitii pe noul an,au fost ceva/cateva sute de lei....doar pe faguri,rame si altele am cheltuit la Craiovala targ cam 550 lei.....astazi am mai achizitionat vopsea...4 roinite...o foaie de tabla pt. roinite...le am inca in masina.....maine dupa ora 15:30 cand ajung acasa le scot din masina,si daca doriti atasez si ceva poze cu ele....sper sa fie dinmaterialul promis de vanzator ca este uscat..la prima vedere asa pare..dar....sper sa nu ma fi mintit.....Oare?
Va las....Numai bine.