Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pustu stuparul

Mesajde popik50 » 02 Mar 2015, 00:39

A fost bine, nu stiu de ce nu am putut intra de pe PC, in schimb am intrat de pe telefon. Felicitari
popik50

Mesajde stefanmadalin » 02 Mar 2015, 00:41

Multumesc tuturor participantilor din aceasta seara!! :D
Primavara usoara!!!
stefanmadalin

Mesajde pustu » 02 Mar 2015, 01:11

Ca si " organizator " am avut deosebita placere sa stau mut si sa ascult aproape 4 ore . MULTUMESC .
ps : nea Florine fara matale eram mort :lol:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde pustu » 02 Mar 2015, 01:44

O mica completare adresata participantilor la discutie :
In caz ca nu stiati dialogul ramane public pe contul de youtube . Daca cineva are vreo problema cu acest lucru , un singur mp si inregistrarea dispare . Personal consider ca ar fi o mare pierdere acest lucru .
Multa sanatate .
pustu

Mesajde Florin Dobre » 02 Mar 2015, 08:57

pustu scrie:Ca si " organizator " am avut deosebita placere sa stau mut si sa ascult aproape 4 ore . MULTUMESC .
ps : nea Florine fara matale eram mort :lol:

E simplu Dane. Trebuie sa ai intrebarile la tine si colegi dispusi sa-ti raspunda. :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde duma » 02 Mar 2015, 12:43

Pustule pe langa multe lucruri extraordinare de pe acest forum , ideea ta este magnifica , am sa încerc sa ma loghez si eu pe viitor .......bravo , bravo , bravo
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde pustu » 02 Mar 2015, 13:09

duma scrie:Pustule pe langa multe lucruri extraordinare de pe acest forum , ideea ta este magnifica , am sa încerc sa ma loghez si eu pe viitor .......bravo , bravo , bravo

Doresc sa mentionez ca ideea nu e a mea si nu pot sa-mi asum nici un merit . Ideea apartine domnului Sandu Stelian dar din pacate la dialogurile dumnealui nu pot participa decat 2 sau 3 persoane . Eu doar am incercat sa maresc acest numar . Multumesc inca odata participantilor de aseara .Nici nu visam la asa oaspeti .
pustu

Mesajde FLORINELU » 02 Mar 2015, 20:04

da mi-a placut si mie,felicitari Pustu,dar imi pare rau ca nu am putut sa intru si eu,sa vezi ce va tineam de vorba,cand mai incerci asa ceva sa stii ca nu scapi de mine,gasesc eu o modalitate sa intru in gasca voastra.
FLORINELU

Mesajde Arhivistu » 02 Mar 2015, 20:06

Incearca sa intri de la inceput,de cand incepe..ca e bataie mare pe locuri :))
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde paul » 02 Mar 2015, 20:14

Jos palaria pentru initiativa !
Intr-adevar, ceva cu adevarat util. Mare multumire lui Dan Dila care a avut rabdare si a raspuns la toate intrebarile chiar daca a topit vreo jumatate de pachet de tigari . :lol: Imi pare rau ca nu l-am mai putut urmari pe alt stupar ( s-a logat tarziu). :(
Pustule ... pune-te pe alergari ! :lol:
LE ... sa ma pun putin la punct cu tehnica si particip si eu.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 02 Mar 2015, 20:19

Nu era la fel de bine ca discutiile sa fie pe forum? Le citea oricine si oricand. :?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dila Daniel » 02 Mar 2015, 20:32

Mircea(63) asa este.Insa,in ceea ce ma priveste,am crezut ca este o discutie doar intre participanti(adica nu este publica),si mi-a placut ca si asa aveam ceva de facut si ma plictiseam :D
Tot ceea ce am discutat,eu unul am scris si pe forum dea lungul timpului,deci nimic nou sub soare...
Pustiule,nu am nimic ca discutia apare si pe net,insa,trebuia sa ne avetizezi...ca schimbam si eu pantalonii... :)
Iar Dragos punea si el pernele si covertura "de la drum" ,iar Adrian isi punea ochelarii cu rama de aur. :lol:
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ionut iasi » 02 Mar 2015, 22:20

Bravo Pustiule ne auzim tura viitoare si...pregateste o tema ;) .Sanatate
ionut iasi

Mesajde Cipi » 02 Mar 2015, 22:36

Pustule, poza de la avatar nu mai corespunde cu realitatea :D trebuie sa iei masuri cu kilogramele :)
Cipi

Mesajde pustu » 03 Mar 2015, 00:18

Mircea_63 scrie:Nu era la fel de bine ca discutiile sa fie pe forum? Le citea oricine si oricand. :?

Exact in timpul discutiilor un spectator [ i-mi pare rau , nu mai retin cine ] mi-a cerut sa deschid topic separat pe forum special pentru astfel de discutii si i-am raspuns [ primul lucru care mi-a venit in cap ] ca nu cred s-ar aproba asa ceva pentru ca s-ar intelege ca un furt de utilizatori . Daca stau bine si ma gandesc nu cred ca fac asta . Fereastra de vizionare e chiar aici pe forum si oricine poate sa o acceseze chiar si la volan de pe telefonul mobil [ nu trebuie sa se uite la moaca mea , poate doar sa asculte ] . Mai greu la volan cu cititul . Si daca nu sunt plangeri o sa ramana 1000 de ani . Nu cred ca oaspetii mei or sa inceteze sa scrie pe forum .
Multa sanatate .Va astept la discutii .
Sa traiesti nea Mircea
pustu

Mesajde pustu » 03 Mar 2015, 00:31

Dila Daniel scrie:Pustiule,nu am nimic ca discutia apare si pe net,insa,trebuia sa ne avetizezi...ca schimbam si eu pantalonii... :)
Iar Dragos punea si el pernele si covertura "de la drum" ,iar Adrian isi punea ochelarii cu rama de aur. :lol:

Nea Daniele exact de asta am postat :
pustu scrie:O mica completare adresata participantilor la discutie :
In caz ca nu stiati dialogul ramane public pe contul de youtube . Daca cineva are vreo problema cu acest lucru , un singur mp si inregistrarea dispare . Personal consider ca ar fi o mare pierdere acest lucru .
Multa sanatate .

Am incercat sa explic acest lucru inainte de a intra in direct asa cum am putut , cum am stiut . Si chiar as fi egoist sa pastrez toate sfaturile doar pentru mine . Dar asa cum am spus , o singura vorba si totul dispare .
MULTUMESC inca odata pentru participare .
Sa traiesti nea Dane .
ps : eram sigur ca nu stiati acest lucru cu " ramasu' in istorie " . daca i-ti mai aduci aminte chiar i-am atras atentia lui nea Adi ca-i merge camera . Sa traiesti nea Adi .
pustu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?