Avram scrie:....Pe cand o tema despre bolile albinelor...tratamente...metode...(ce mi-as dori sa-i ai ca invitati si pe domnii PAB , si DANI POPOVICI )

....
Singura problema pe care o vad este lipsa mea de experienta cu albinele . Nu mi-am format inca limbajul de apicultor . Mai ales in cazul domnilor mentionati mai sus va marturisesc ca nu am obsevat nici o boala in stupina si nici nu am hranit albinele pana acum . Abia in urma discutiei de sambata seara am aflat de la domnul Aurel , caruie ii multumesc inca o data , ca albinele trebuiesc hranite in lipsa de cules , adica hranite nu gluma . Asa cum spunea si nea Daniel duminica [ sa traiesti nea Daniele ] familia trebuie sa creasca in greutate cu un kilogram pe saptamana , in afara de consumul lor .Eu marturisesc ca nu am stiut de acest lucru .
Daca dumneavoastra veniti cu intrebarile eu ofer cu cea mai mare placere suportul .
Si am mai observat reticenta unor apicultori de a-si arata fata

Stati linistiti ca nu sunteti mai urati ca mine

ps : nu ma refer la cei care nu detin o camera web ci la cei care zic ca nu stiu s-o foloseasca [ sa traiesti nea Florine ]
pps : Probabil ca si distinsii domni mentionati mai sus nu sunt obisnuiti sa vorbeasca cu peretii .