Merge
https://plus.google.com/hangouts/_/hoae ... er=0&hl=ro
nicu has scrie:Dane PE 5 Rame Daca ai la ora asta nu stai rau
Florin Dobre scrie:Buna treaba!
Bine c-ai renuntat la urdinisul superior. Cu doua urdinise(sus/jos) riscai un furtisag. Se vor apara mult mai eficient pe unul singur.
Folosesc si eu polistiren extrudat pentru reducerea urdiniselor. O sa vezi ca-l vor roade cat au ele nevoie.
Le-ai lasat urdinisul un pic cam mic dar vor roade ele.
Si ai mei sunt pe 4 rame....cu albina. Se fac ei mari, numa sa vina vremea buna.
La al fara matca mergea sa dai un puf/doua cu tuica in el si in stupii vecini pentru mascarea mirosului pe termen scurt. Sunt luate la intrebari la stupii vecini dar fiind albine care se intorc, nu vin ele cu desaga goala.
CristianBee scrie:Florin Dobre scrie:Buna treaba!
Bine c-ai renuntat la urdinisul superior. Cu doua urdinise(sus/jos) riscai un furtisag. Se vor apara mult mai eficient pe unul singur.
Folosesc si eu polistiren extrudat pentru reducerea urdiniselor. O sa vezi ca-l vor roade cat au ele nevoie.
Le-ai lasat urdinisul un pic cam mic dar vor roade ele.
Si ai mei sunt pe 4 rame....cu albina. Se fac ei mari, numa sa vina vremea buna.
La al fara matca mergea sa dai un puf/doua cu tuica in el si in stupii vecini pentru mascarea mirosului pe termen scurt. Sunt luate la intrebari la stupii vecini dar fiind albine care se intorc, nu vin ele cu desaga goala.
Nu stiu de ce marea majoritate crede ca urdinisul de sus duce automat la furtisag , eu am si nu am avut furtisaj din cauza asta .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori