Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: un sfat prietenesc

Mesajde mcadrian » 19 Mar 2015, 21:20

ghitacusman scrie:
mcadrian scrie: suna tentant partea cu experienta printre straini..

bine zis tentant .Eu n-am vazut albina cu doua trompe pe afara .Am cunoscut pe cineva in Austria care transporta stupii vagonabil .Acum are brutarie si cateva cofetarii . .................iar ca sfat (de la unul cu 3,13 stupi ),daca esti chitit pe apicultura ,grija mare la modelul de stup .

am sa revin cu detalii intr-o saptamana cu aproximativ tot ce am in plan
mcadrian

Mesajde nae » 19 Mar 2015, 21:49

MIHAEE'E scrie:un bun stupar mi-a zis: Mihaeee in apicultura 90 % e munca necalificata si numai 10 % necesita cunostinte si experienta in apicultura !

Cred ca-l cunosc pe stupar... , SIGUR ai inteles gresit .
OMUL e modest ...
Cati necalificati ''joaca sah'' fara sa vada tabla =dau sfaturi fara sa fada cutia !?
Si sa intrebi iti trebuie ''carte'' . ;)
:(
nae

Mesajde teinegru64 » 20 Mar 2015, 06:57

Doi vechi amici stau de vorba:
- Auzi, ma, ce e ala sah?
- Ba , dar nepriceput mai esti ! sahu' e piesele alea care le bagam noi în punga când jucam table.....
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde codrin br » 21 Mar 2015, 00:01

mcadrian scrie:
codrin br scrie:Sper sa iti fie de folos cartile, daca vrei sa inveti. Ai ce invata daca asculti sfaturile celor de aici. Mergi incet, pe acest drum, daca vrei sa muncesti. Daca vrei sa fii sef (peste familii de albine) iti urez succes. Atat pot eu sa fac. In rest toate cele bune.

Da imi sunt de mare ajutor!! Multumesc...si o bere data viitoare

Decat o bere, as fi foarte multumit sa aud peste ...n...ani ca ai citit, invatat, ca ai o pasiune, mai ales ca muncesti TU ..... pentru albine si cel mai important pentru mine... AI AJUTAT SI TU PE CINEVA care doreste sa devina apicultor. Toate cele bune.
P.S.: Berea o pot da si bea si eu la targ la Galati.
Nu poți opri valurile, însă poți învăța să navighezi!
"De aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfîșiem." - Mihai Eminescu
codrin br

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR