Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 01 Apr 2015, 01:57

Sal'tare!

Mesaj anonim de pe site:
„Trupele americane nu sunt aici pentru ca “ne apara de rusi”. Sunt aici ca sa apere statul colonial de noi.(…) Trupele americane sunt aici ca sa rastoarne orice guvern roman “neascultator”, in caz de ajunge la putere vreo forta patriotica.
Sunt aici sa lupte impotriva armatei romane si impotriva romanilor in caz ca vrem sa ne urmam interesul national. Sunt o forta de politie coloniala, nu armata. De asta se antreneaza in tehnici de lupte civile de strada.
Si de asta au avut interesul sa ne distruga armata, in loc sa o intareasca, cum ar fi fost normal pentru un “aliat” atat de important ca Romania. Fiindca au dorit sa poata zdrobi usor orice rezistenta civila sau militara interna, nu pe rusi.
Pentru ei, noi suntem inamicul, nu rusii”…
Ultima oară modificat de Donbazil pe 01 Apr 2015, 02:01, modificat 1 dată în total.
Donbazil

Mesajde Donbazil » 01 Apr 2015, 01:59

Sal'tare!

Circula pe net......

https://www.youtube.com/watch?v=_QxiZhewlhA

..."Criza economică, care va dura pînă în 2020, va remodela în cele din urmă harta politică a lumii și va schimba radical echilibrul geopolitic. SUA se vor confrunta cu vremuri grele, iar UE și Ucraina vor înceta să mai existe"...

http://burebista2012.blogspot.ro/2014/1 ... mi-si.html

http://meritocratia.ro/2014/12/familia- ... erala-sua/
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 01 Apr 2015, 11:57

Donbazil scrie: ...
Am fost candva o tara......Independenta....Acum nu mai suntem si asta-i bai!....Mare!....
Sal'tare!

despre ce tara vorbim? .... si cat de departe este acest "candva"?

situatiile nu prea sunt comparabile dar eu prefer sa fim "dependenti" fata de americani decat fata de romano-comunisto-nationalisti ... stii tu care .... aia de ne faceau portie la alimente si curent electric .... in schimb aveau magazine speciale ptr nomeclaturisti si militieni .... adica tot aia care au luat ciobani si necalificati si i-au facut militieni peste noapte ...
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde luci » 02 Apr 2015, 22:54

cornelioandanciu scrie:Daca ma alegeti presedinte pe mine, adica PE MINE, io, adica EU, va scad toate impozitele din anul 2100 incolo ! :lol: Astia isi bat joc de noi ? Pai daca vor sa scada impozitele, de ce nu le scad de acum ? http://www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j& ... 4112,d.d2s
P.S. Adica sa intelegeti bine, din 2100 va promit ca in Romania nu se vor mai plati nici un fel de taxe, daca ma alegeti presedinte. Vorbesc serios ! (poate tine figura, vad ca toti nenorocitii vin cu promisiuni din astea ! ) :lol:

Parca e vorba veche: "Desteptul promite si prostul trage nadejde"
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde nae » 03 Apr 2015, 21:11

luci scrie: Parca e vorba veche: "Desteptul promite si prostul trage nadejde"

Da , dar n-o aplici bine . ;)
In expresia populara ''desteptul'' si ''prostul'' sunt EGALI . ;)
In ''expresia '' d-tale prostul e STAPAN si ''desteptul'' e sluga/angajat =aici e paradoxul :cry:
Sluga , astazi, nu-si CUNOASTE stapanul . :roll:
nae

Mesajde Donbazil » 04 Apr 2015, 01:17

DEMENȚĂ! Tudor Gheorghe n-a fost făcut cetățean de onoare al Bucureștiului pentru ca a votat cu Ponta la prezidențiale
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 04 Apr 2015, 22:19

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Donbazil » 04 Apr 2015, 23:24

Sal'tare!

Interesant titlul, pentru ca articolul e de rahat.....Mult mai interesante sunt insa comentariile din josul paginii si aici se vede ca lumea nu-i chear asa de usor de pacalit.....Oamenii s-au invatat sa nu mai ia de bune toate pastilele si gulgutele care li se servesc de pseudo jurnalisti platiti tocmai sa faca ceea ce ei critica..... :idea: :lol: :lol: :lol:
Exemplu:
Comentarii (9)
...dezamagit astăzi, 23:03
Salut am citit acest articol dar vad niste declaratii ale unor persoane de care nu am auzit in viata mea(sunt niste necunoscuti pentru noi cititori ) si sursa acestui articol este doar o pagina de stiri unde nu mai poti sa gasesti daca nu sti cand a fost publicat (poate articolu este fictiv ) si ceva dovezi ? adica ceva palpabil sa vedem si noi cum functioneaza fiindca am mai vazut articole asemanatoare de genu acesta impotriva Chinei/Korea de Nord (nu sunt comunist/fascist/homofob/etcetc ) (dar exista aceste 2 tabere si vreau sa stiu adevaru) si dupa cativa ani au spus ca au mintit ...creati va rog frumos articole pe care le puteti dovedi nu luati marturile lu ion de la coada vacii ... :idea:
Donbazil

Mesajde nicus » 05 Apr 2015, 00:08

DEMENȚĂ! Tudor Gheorghe n-a fost făcut cetățean de onoare al Bucureștiului pentru ca a votat cu Ponta la prezidențiale

https://www.youtube.com/watch?v=jQCq2KMgX4w

Pana la acest spot, eu aveam curaj sa l dau exemplu copiilor mei. S a taiat de pe lista!
viu, viu..cu un alt exemplu! (cu toate ca mi au ramas destul de putine.....)

Daca imi explica cineva de ce: salcamii nebuni, gheorghe , antiprimavara, dorul calator .... trebuie sa fie amestecate cu mocirla politica, ii raman recunoscator!

De ce??
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Donbazil » 05 Apr 2015, 00:35

Sal'tare!

Pai, daca a avea o optiune politica presupune a intra in "mocirla politica" unde naiba-i democratia?... :shock: :shock:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 05 Apr 2015, 00:37

Sal'tare!

E grele astea cu politica nene, e grele!...
I-auzi la dom' Cristoiu cum le zice....Si le cam zice pe bune!

..."nu-l voi critica pe Klaus Iohannis, pentru c-a invitat la București pe Recep Erdogan, ale cărui megalomanii neo-Otomane îl fac de nepoftit în Uniunea Europeană. Pentru a contracara imaginea de izolare, subliniată de adversarii săi din Turcia, Erdogan și-a făcut rost de niște vizite în trei țări ale Uniunii Europene: Slovacia, Slovenia și România"...

.http://www.comisarul.ro/editorial/klaus ... 13212.html
Donbazil

Mesajde nicus » 05 Apr 2015, 00:41

De ce Tiriac, nu si a exprimat NICIODATA optiunea politica ? (cu toate ca a venit din Paris sa voteze in Bucuresti la ultime "extrageri" , daca retin corect)
Tiriac a spus clar, ma ocup de sport si afaceri.

Acum, daca Tudor Gheorghe se ocupa de muzica, de teatru.. adica de sufletele oamenilor,
Nu cumva optiunea politica trebuie sa stea exact in .. sufletul lui?

Sincer, am fost extrem de mirat.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde daffid mihailov » 05 Apr 2015, 09:14

Dar nici macar taica-so care a fost inchis politic nu il intelege pe T. Gheorghe.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde paul » 05 Apr 2015, 10:31

Eu chiar nu va inteleg !
Va este chiar atat de greu sa depasiti stereotipia cu pesedeul comunist ??? :(
Actualul pnl format tot din fosti activisti comunisti, nu va racaie cu nimic ?
Chiar nu puteti depasi stereotipia psd=coruptie ? :o
Actualul pnl (pnl+pdl) au dat tunuri mult mai mari decat pesedeul! Despre ce vorbim ??? :o
Tudor Gheorghe a avut ca fiecare o optiune politica ! Ce-i de acuzat aici ? Daca era Johannist era bun si daca a fost pontist este rau ??? :o Sa-l analizam pe Tudor Gheorghe prin prisma aceea ce reprezinta si nu prin prisma optiunii politice !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 05 Apr 2015, 13:55

Si totusi... generalizarea nu este corecta. Adica:
S-au gasit unii care sa se opuna decernarii titlului de Cetatean Onorabil catre minunatul rapsod. Acei unii, de fapt foarte cativa, adica vreo 2-3, care dupa cate se pare ar fi avut oarece resentimente de ordin politic. Dar:
Nu am auzit, citit, motivarea lor in luarea deciziei.
Nu este corecta o generalizare prin care sa arunci oprobiul asupra intregii clase politice aflata in opozitie. Nu e vorba de decizia unui partid, ci de decizia catorva, intr-o anumita conjunctura.

Mie imi place rapsodul Gheorghe, imi merg la inima cantarile lui si le ascult cu placere. Ca optiuni politice suntem diferiti, dar disjung intre artist si cetateanul cu drept de vot. Daca altii au amestecat una cu alta, e strict raspunderea lor.

App. credeti ca exista vre-un partid curat?
Optiunile voastre politice, sunt politice sau pe baza de simpatie personala fata de capii acelor partide? Altfel spus, sa zicem ca eu as avea mare simpatie pentru Trahanache, iar acesta este membru PNL, ceea ce m-ar face sa sustin PNL-ul. Ei bine, daca acest Trahanache se dezice maine de PNL si se inscrie in PSD, voi sustine oare PSD-ul?

Pe de alta parte... care si cat de mare este diferenta intre platformele politice ale diferitelor partide? In afara de platforma numita ciolan.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 05 Apr 2015, 14:39

Mircea_63 scrie:Mie imi place rapsodul Gheorghe, imi merg la inima cantarile lui si le ascult cu placere. Ca optiuni politice suntem diferiti, dar disjung intre artist si cetateanul cu drept de vot.

Pe de alta parte... care si cat de mare este diferenta intre platformele politice ale diferitelor partide? In afara de platforma numita ciolan.

1- D-ta si TGheorghe aveti optiuni politice identice SIGUR = bun-simt , munca si valoarea recunoscuta ,strangerea de mana ,bla-bla-bla = valoarea sa primeze - asta vreti amandoi (si multi altii )
2-Dif intre platforme este GALACTICA .PSD= cota fixa de impozitare :lol:
................................................................................................................................

D-lor, pana nu scoatem destu' din c*r sa putem ridica privirea peste gard (Ro =rezervatia srl) n-o sa vedem ca ne tragem din Ceasca = la partide ma refer .
Sta el Roman stramb (fara gat) si cugeta : sa fiu nr X in FSN sau nr I intr-o duda = asa se naste PD = mare inginerie de platforma -'' draga Stolo''
'12 neamtu' vrea premier USL si capul lu' Base = lovitura de stat sau nu ?
'14 neamtu' reinventeaza ''draga Stolo'' si vine ELIBERATOR in fruntea armatei basiste = BA,...!?
Stanga -dreapta = :oops:
Dezbina si cucereste = asta a reusit politicul .Si noua ne place .. saorma .
Vreau si eu sa vad un om cu bani sa-l angajeze pe Base/Nastase /politicul ca director-manager la BANII lui = raspunzi la intrebarea aceasta si dupa vorbim de doctrine.

De la Ceausescu pana in '16 nov am facut doar afaceri RUSESTI = capitalul ,munca si
pierderea ale mele iar CASTIGUL la politic (mozaic de culori)= Ba, esti prost!? - inca sunt :cry:
Imi place T Gheorghe /Furdui-ardelenii , Lucretia Ciubanu ,............................/ olteni nu /L Lavric -vioara cu trompeta ,batuta moldoveneasca..../imi place Visan dar si Rebengiuc = sunt pe invers ?
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE