alt stupar scrie:bietele albine...cu ce-or fi pacatuit ele oare ?
exista atatea meserii frumoase pe lumea asta si unii aleg tocmai...
catalin_viezure_6 scrie:azi am pierdut o familie intreaga..... moarta de foame cele 3 rame erau goale iar a 4 a avea miere restul ramelor erau dupa diafragma La ceilalti stupi le am pus apifonda cate 500-600 g caci mie teama sa nui pierd ... spuneti-mi are ceva daca le pun la cate 2 sapt apifonda chiar daca mai au miere dar mie teama si apropo apifonda albinele o proceseaza in miere si o baga in faguri ?
lucky5strike scrie:catalin_viezure_6 scrie:azi am pierdut o familie intreaga..... moarta de foame cele 3 rame erau goale iar a 4 a avea miere restul ramelor erau dupa diafragma La ceilalti stupi le am pus apifonda cate 500-600 g caci mie teama sa nui pierd ... spuneti-mi are ceva daca le pun la cate 2 sapt apifonda chiar daca mai au miere dar mie teama si apropo apifonda albinele o proceseaza in miere si o baga in faguri ?
yrynel_clau scrie:I-mi pare rau de albinele alea si deaia i-mi dau cu parerea si zic cum as face io.
As cauta un apicultor adevarat de prin zona,i-as spune pasul si l-as ruga sa-mi dea rame cu miere contra cost.Cat timpul inca mai permite in zona ta as schimba cu mare grija de prin ramele goale din familii. In felul asta nu uzez nici albina si as trece iarna linistit si io si ele.
ok am vazut ...Badea. claudian scrie:Vzi ca team trimis un MP!
catalin_viezure_6 scrie:azi am pierdut o familie intreaga..... moarta de foame cele 3 rame erau goale iar a 4 a avea miere restul ramelor erau dupa diafragma La ceilalti stupi le am pus apifonda cate 500-600 g caci mie teama sa nui pierd ... spuneti-mi are ceva daca le pun la cate 2 sapt apifonda chiar daca mai au miere dar mie teama si apropo apifonda albinele o proceseaza in miere si o baga in faguri ?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori