Aurel1959 scrie::Puneti int-un recipient de la apa curat, miere .Punetii dopul si mai umblati la el dupa cateva luni. Luati cu lingurita miere si veti constata ca prima lingurita (de deasupra) va avea miros de produs petrolier.
proapis13 scrie:Aurel1959 scrie::Puneti int-un recipient de la apa curat, miere .Punetii dopul si mai umblati la el dupa cateva luni. Luati cu lingurita miere si veti constata ca prima lingurita (de deasupra) va avea miros de produs petrolier.
Zilele trecute am desfacut un PET in care am luat asta vara apa de izvor de la Herculane..NU a avut gust de produs petrolier![]()
Vand miere de ani buni numai in borcane de plastic alimentar transparent...NU am avut reclamatii ca ar avea gust petrolier...![]()
Fiti seriosi domnilor...asta e comandata de catre cineva ce vrea sa submineze apicultura si sa boicoteze mierea romaneasca
Americani,au cele mai inalte standarde alimentare,de ce NU au interzis fagurii din plastic ????
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori