Paul...din pacate nu am reusit sa dau de acel stup ca s-a lasat seara,insa maine sunt intre ei la spart de cuiburi si poate il zaresc.ideea e ca toate familiile sunt acum pe 8-10 rame.Macar daca vedeam nr de la lada
paul scrie:Mausica, la pag. 32 ai postat pe 20 martie 2 familii!
Prima familie (cea pe 6 rame), acolo unde ai scris ... sirop din plin, cum se prezinta acum ???
paul scrie:Inseamna ca asa vor arata si ai mei (majoritatea) peste ... o luna !Cam ... naspa ! De regula in acea perioada rapita-i la apogeu si salcamul in blockstarturi !
![]()
paul scrie:
LE ... cred ca am sa fac un efort si o sa-mi aduc stupii la tine, la toamna !
Bambucha scrie:Paul, eu zic ca in 2 saptamani, hai max 3 ii inchizi si tu in 10. Cand incepe sa explodeze natura, intra si stupii in viteza a 5 a... Muntenia de nord are cam o saptamana intarziere fata de banat, la voi as zice 2 saptamani. Keine Panik auf Titanic, daca i-ai ingrijit corespunzator!
CORNEL V. scrie:Uita-te peste o saptamana...o sa iti creasca inima...hai ca ii faci si tu mari
mausica scrie:Intr-un final am ajuns si eu la rapita. Temperatura azi 18 gr.
paul scrie:mausica scrie:Intr-un final am ajuns si eu la rapita. Temperatura azi 18 gr.
VREM POZE !!!![]()
VREM VIDEOCLIPURI !![]()
Vreau si eu ... putina primavara !
mausica scrie:Asa una de seara pt Paul![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 59 vizitatori