almasel scrie:Daca bine imi aduc aminte este un anunt ceva in genul acesta pe forumul de anunturi al stuparitului.
Sunati si vedeti ce si cum...
Sfatul meu prietenesc este ca daca tot vrei sa intrerupi pentru 2 ani... vinde tot, pune banii la banca, iar cand vrei iti iei din nou albine. E varianta fara dureri de cap, dupa parerea mea.
Hropaciov scrie:In cazul ipotetic in care as intrerupe temporar stuparitul, 1-2 ani, pentru munca in strainatate, ar fi posibil sa-i dau in arenda pe aceasta perioada contra unui schimb modic-1kg miere/stup/an de exemplu iar la intoarcere sa preiau acelasi numar de stupi.In tot acest timp cel ce-iingrijeste poate valorifica toate produsele stupilor-roi si miere.Am deschis acest topic pentru a cere pareri daca cineva ar fi de acord cu aceasta preluare in aceste conditii.
valy scrie:Hropaciov scrie:In cazul ipotetic in care as intrerupe temporar stuparitul, 1-2 ani, pentru munca in strainatate, ar fi posibil sa-i dau in arenda pe aceasta perioada contra unui schimb modic-1kg miere/stup/an de exemplu iar la intoarcere sa preiau acelasi numar de stupi.In tot acest timp cel ce-iingrijeste poate valorifica toate produsele stupilor-roi si miere.Am deschis acest topic pentru a cere pareri daca cineva ar fi de acord cu aceasta preluare in aceste conditii.
ipotetic vorbind eu unul m-as angaja sa tii iau in custodie ramane sa te hotarasti la renta anuala.
Hropaciov scrie:Am 25 de familii. Cred ca as putea cere inapoi dupa 2 ani acelasi numar de familii dar in cutii noi. Atat.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori