proapis13 scrie:TDI scrie:La Vaslui mi-au cerut 5.5 Ron fără TVA/kg, asta-toamna - mi se pare prea mult.
...posibil sa fi inteles tu gresit...si asta in conditiile in care fagurii se vind la liber cu 2,7 - 3,2 kg...
2,7-3,2 lei/kg?
proapis13 scrie:TDI scrie:La Vaslui mi-au cerut 5.5 Ron fără TVA/kg, asta-toamna - mi se pare prea mult.
...posibil sa fi inteles tu gresit...si asta in conditiile in care fagurii se vind la liber cu 2,7 - 3,2 kg...
Mircea_63 scrie:proapis13 scrie:TDI scrie:La Vaslui mi-au cerut 5.5 Ron fără TVA/kg, asta-toamna - mi se pare prea mult.
2,7-3,2 lei/kg?Cred ca e vorba de 27-32/kg, pretul foilor de ceara, asa zise faguri artificiali.
Mircea_63 scrie: 2,7-3,2 lei/kg?Cred ca e vorba de 27-32/kg, pretul foilor de ceara, asa zise faguri artificiali.
sovian scrie:a folosit cineva faguri de la A..... sau de la B......?
sunt buni?
Mircea_63 scrie:Cristi, tot de la el si fiul lui am luat si eu. Odata. A doua oara... veci pururea!
Insa va rog pe toti colegii sa evitati postarea de nume de firma, om, pf sau pfa sau ce o fi. E spatiu public si... nu-i voie. Multumesc pentru intelegere!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 40 vizitatori