balasbebe:
Vad ca ai avut parte de cules. La mine azi dimineata a inhetat, din pacate. Cam asa se intampla mereu. Cand sunt pomii infloriti, ori ploua, ori ingheata. Deabia la trei, sau patru ani, se mai poate conta pe ceva cules. Polen este, dar miere ioc. Asata este. Cel putin, sa nu fie si mai rau.
jonny_it:pupemea a scris:
Puiet
Ce dimensiune are rama ? =D
jonny_it:
cum arata in foto mi se parea ca e ME, de aceea am intrebat.
balanescuadrian:
ati uitat sa scrieti ce numar de stupi aveti,
Ati spus ca va intretineti din albine, mai aveti si alte ocupatii..sau doar albine, si daca doar albine cam care este un profit pe membru de familie(orientativ, si daca doriti sa ne dezvaluiti asta ), visez ca intr-o zi sa ma pot intretine doar din albine, este o viata mult mai curata si sanatoasa decat munca la orice patron oricine este el..
In asteptarea raspunsului va multumesc anticipat!!
gica:
Bagati la cap ca are dreptate.Stuparitul te ajuta sa traiesti mai bine, dar are si partea lui de loterie. Cu stupii era mai bine pe timpul lu` "alalalt" ca erau bariere vamale care stopau concurenta.Se lua poliflora la 2 $,mierea de salcam mai scump,zahar era, pentru un kg. de miere primeai 2 kg de zahar si totul facut gratis.Veneau acasa,aduceau zaharul, luau mierea.Pe piata care era, pretul era de 3 ori mai mare.Pe piata nu erau dulciuri,nu era zahar,nu prea erau de niciunele.Si mierea se vindea ca painea calda.Si nici atunci nu era rentabil.Din alte motive.Sa nu credeti ca regret timpurile alea.Acum trebuie sa ne adaptam,sa fim mai flexibili,sa vedem ce cere piata.Cei care merg numai pe miere vor pierde cursa.Cand am auzit acest lucru in 1988 de la unul plecat prin `70 in Franta care era si stupar amator (fusese si in tara) nu am crezut.Acum le vedem toti cum sunt. De sperat,sper si eu in timpuri mai bune.Sa fim sanatosi
costieanuconstantin:
pt d-nul pupemea.
am vorbit cu d-nul nicu pamparau joi ,va transmite multa sanatate si putere de munca , anul asta nu stie daca mai pleaca undeva. nu am stiut locatia dvs. exacta ca sa-i spun.am fost la el acasa , sta pe str. laterala langa clubul elevilor. cu bine
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 56 vizitatori