Florin Dobre scrie:Sa renunt?Cristi, asa impresie fac eu?
![]()
La fiecare bombeu in ... las capul jos pentru o clipa, rumeg, bag la teasta si abordez taurul din alta pozitie.
mausica scrie:mircea marcel scrie:dandy scrie:Salutare
De luni pana azi la ora 15 4.250 kg
4,250 kg pe familie?
Stupul de pe cantar bre !!!
Florin Dobre scrie:Anul asta am incheiat cu rapita...
mircea marcel scrie:4 dintre ele sunt puternice , 7-8 rame cu puiet , in toate stadiile , predomina cel capacit.
NU am mortalitate la stropire , s-a dat cu biscaya dar le-am inchis pana a 2 a zi, am gratie haneman . Ramele de pe catul de sus sunt 3-4 construite (80%) restul foite.
Florin Dobre scrie:Anul asta am incheiat cu rapita...miere ciuciu. Oi vedea la anul.
Florin Dobre scrie:Explicatii pot fi mai multe....majoritatea din vina mea. N-am avut stupii tocmai buni.
Când începuse sa miste cantarul, a venit vremea rea. Când a venit vremea buna, s-a trecut rapita.
mircea marcel scrie:dandy scrie:Salutare
De luni pana azi la ora 15 4.250 kg
4,250 kg pe familie?
mellis scrie:mircea marcel scrie:4 dintre ele sunt puternice , 7-8 rame cu puiet , in toate stadiile , predomina cel capacit.
NU am mortalitate la stropire , s-a dat cu biscaya dar le-am inchis pana a 2 a zi, am gratie haneman . Ramele de pe catul de sus sunt 3-4 construite (80%) restul foite.
Anul trecut desi cules abundent nu le-a placut gratia haneman, nu au vrut sa treaca de ea si gata.
Anul acesta o tin pe post de umbrar.
Cred ca este o smecherie cu gratia dar nu i-am prins inca socoata..partea buna a fost ca nu au trecut trantorii la ramele ce le-am urcat manual in C3 (ME - mai bien zis ar trebui sa postez la "asa nu se lucreaza cu ME")..
Sanatate..
mircea marcel scrie:mellis scrie:mircea marcel scrie:4 dintre ele sunt puternice , 7-8 rame cu puiet , in toate stadiile , predomina cel capacit.
Anul trecut desi cules abundent nu le-a placut gratia haneman, nu au vrut sa treaca de ea si gata.
Anul acesta o tin pe post de umbrar.
Cred ca este o smecherie cu gratia dar nu i-am prins inca socoata..partea buna a fost ca nu au trecut trantorii la ramele ce le-am urcat manual in C3 (ME - mai bien zis ar trebui sa postez la "asa nu se lucreaza cu ME")..
Sanatate..
Pai ar trebui sa folosesc alt model de gratie? Ce dracu' fac cu salcamul daca nu trec de gratie?
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator