MyBees scrie:Am citit ceva despre pitigoi. Cred ca mare parte din vina e a lor.(uite cum scap de responsabilitate)
Adi Hodis scrie:MyBees scrie:Noteaza si urmareste familia respectiva pt. ca se prea poate ca matca sa fie vina.
Fagurii pradati sa-i scoti din stup ca sa nu atraga iarasi albinele la furat.

Cristian IONITA scrie:bre .... da ce cutii faine ai .... de unde le-ai cumparat?
...
Adi Hodis scrie:Mi-a scapat ... absenta matcii![]()
Auzi ce zice Cristi ... cum pune sare pe rana
Cristian IONITA scrie:bre .... da ce cutii faine ai .... de unde le-ai cumparat?
...

MyBees scrie:Azi a trecut Mishu05 pe la mine intr-o mica vizita. Ca sa mi-i pun in cap pe mai experimentatii colegi, am ridicat capacele catorva stupi pentru a verifica "impachetajul".
Am observat ca asa cum am facut in toamna este o solutie, pana acum, buna..............
...........
Ce am gasit azi? Lipsa totala de condens, excluzand zonele in care deasupra foliei nu exista materialul tampon din fibra. Am folosit si resturi si la stupul deschis azi, in locul in care intre folie si polistiren(pe cativa cm) lipsea acest material izolator, se formasera picuri de condens. Am tras concluzia ca acest material "cald" este foarte bun. Ramane de vazut ce se intampla pana in primavara.
gica scrie:Putea sa fie foarte bine.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori