BRUMITA scrie:Am incercat să îi trimit Irinei, dar nu merge.
Brumito, ce ai incercat sa-i trimiti? MP, postare pe pagina ei...? Ce antivirus folosesti?
BRUMITA scrie:Am incercat să îi trimit Irinei, dar nu merge.
Mircea_63 scrie: ...
App, am tot cautat vre-un roi in jurul stupinei tale, dar n-a fost sa fie.
Mircea_63 scrie:Desi treburile religioase sunt prezentate in culori sobre sau chiar sumbre, D-zeu de fapt e un tip cu mult simt al umorului.
Daca ieri am apucat sa trec in fuga pe la stupina si sa inventariez situatia, vreme frumoasa, stabilit exact ce am de facut, pregatesc totul, aman orice altceva pentru alta data, azi plec de dimineata cu vreme frumoasa si dupa douazeci de kilometri incepe sa picure. Pe masura ce trec kilometrii si ma apropiu, ploua din ce in ce mai tare. Deviez de la traseu si vizitez inopinant niste rubedenii, doara se indreapta vreme. Inca n-ajunsesem la ei si deja parea sa se stampere ploaia.
Dupa doua ceasuri, bingo, vreme cat de cat frumoasa. O fi noroi, o fi drumul accesibil? Om vedea, calca acceleratia si baga mare.
Si... mai am cateva sute de metri, inima cat un puric, daca raman inpotmolit, am incurcat-o. Incepe brusc o ploaieee... nu ca pana atunci ar fi fost uscat. Asta este, hai acasa.
Dupa alti vreo douazeci de kilometri, cine iese?
Soarele!
Pai asta nu inseamna bascalie? Dar eu tin la glume...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori