Alex_andru scrie:Bună seara!
Bine v-am regăsit după o vară plină. Am revenit la gura sobei pentru poveștile apicole de iarnă.
Salutări tuturor cunoscuților și celor încă necunoscuți!
Adi Hodis scrie:Salutare d-le Alexandru
Debutant a ? ... din 2000 si pina azi la 171 de colonii ... eu zic ca trecu´ si " botezul focului " cu suish si coborash si cu de toate ... asa ca tre´ sa fie tolba plina cu ceva d´ale povestilor![]()
Hai fi-i mai larg de mana, pardon, de vorba ... ce tip de stupi, ce mijloc de transport ?
A, si o intrebare de incepator ... se poate trai din apicultura ?![]()
robert gua scrie:Va salut.Am citit ca ati accesat masura 112.Vreau si eu sa accesez aceasta masura dar am intampinat probleme.Deaceea va intreb ce fel de act ati facut fiicei pentru a prelua stupii : vanzare-cumparare sau donatie, k mie mi-au spus ca nu ebun actul de v-c intre rude de gradul I. Va multumesc!
Adi Hodis scrie:Salutare d-le Alexandru
Debutant a ? ... din 2000 si pina azi la 171 de colonii ... eu zic ca trecu´ si " botezul focului " cu suish si coborash si cu de toate ... asa ca tre´ sa fie tolba plina cu ceva d´ale povestilor![]()
Hai fi-i mai larg de mana, pardon, de vorba ... ce tip de stupi, ce mijloc de transport ?
A, si o intrebare de incepator ... se poate trai din apicultura ?![]()
gabi bee scrie:domnule alex , va salut ! eu sunt numai ochi si urechi ! ce tip sau tipuri de stupi folositi ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori