cristi_vidican scrie:Sper că nu le-ai extras pe astea!!!
Astfel de rame se pun la păstrare pentru iernare, sau ca să dai la primăvară, să ai botci la prun.
cristi_vidican scrie:La însârmarea verticală a ramei de 1/1, când bagi la crescut, este important să fie cules, altfel vor roade fagurele în jurul sârmei.
Însârmarea verticală - superioară celei orizontale
mausica scrie:cristi_vidican scrie:La însârmarea verticală a ramei de 1/1, când bagi la crescut, este important să fie cules, altfel vor roade fagurele în jurul sârmei.
Însârmarea verticală - superioară celei orizontale
o sa fie bagate in plin cules la fs aceste 2 modele si dupa ce voi scoate mierea din ele voi putea sa imi fac o idee despre rezistenta. cele cu insarmare orizontala(ma refer la rame noi de anul acesta) daca sunt pline cu miere se cam distrug la centrifugare.vedem ce rezultat voi avea cu aceste modele
cristi_vidican scrie:La însârmarea verticală, ruperea e muuuult mai puțină decât la cea orizontală. Poți da la centrifugă fără griji.
Dar, la centrifuga radială (rama de 1/2), n-am rup niciun fagure. Indiferent de însârmare.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori