Augustin78 scrie:...totusi incearca sa renunti la combinezon...
CATALIN scrie:De ce ma augusstine sa renunte la costumatie...de ce sau inventat?la albine tre sa fi relaxat sa gandesti ce lucrsre faci acolo nu sa stsi cu gandul ca poa te inteapa sau ustura sau sau
CATALIN scrie:De ce ma augusstine sa renunte la costumatie...de ce sau inventat?la albine tre sa fi relaxat sa gandesti ce lucrsre faci acolo nu sa stsi cu gandul ca poa te inteapa sau ustura sau sau
sovian scrie:Se mai dau fonduri?
Augustin78 scrie:CATALIN scrie:De ce ma augusstine sa renunte la costumatie...de ce sau inventat?la albine tre sa fi relaxat sa gandesti ce lucrsre faci acolo nu sa stsi cu gandul ca poa te inteapa sau ustura sau sau
Salut Cataline.
Anul trecut am stat in medical vreo 3 zile de 2 ori..in total 6 zile///am fost intepat de 2 ori in spranceana si sa umflat tot capul.....dupa am luat combinezon....insa din toamna am inceput sa umblu la albine fara combinezon,doar cu masca si la tricou.e adevarat m-au mai intepat ba la subrat,ba de degete in fine totul e sa nu renunti![]()
Adevarul e ca anul trecut ma cam speriasem cu agresivitatea lor,si am incercat carnica"sunt si alea blande,dar cand se supara si ele...tot inteapa"![]()
Numai bine prieteni.
sovian scrie:nu este o aluzie.
Am 20 fam + 10 roiuri . am inceput cursurile o sa-i inscriu la primarie si la veterinar apoi la o asociatie. cate fam trb sa am ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 9 vizitatori