sovian scrie:stiu ca se masoara in unitati de masura economica(ume - Parca) si o unitate are 1200 euro. o familie albina 0.076 UME de aici reiese cam 100 fam pt masura 6.3 . nu stiu daca este bn si poate ne ajuta cineva !
sovian scrie:ce este PNA?
Avram scrie:Dane ... sa-ti traiasca si sa ai noroc cu noile regine !
pustu scrie:CATALIN scrie:De ce ma augusstine sa renunte la costumatie...de ce sau inventat?la albine tre sa fi relaxat sa gandesti ce lucrsre faci acolo nu sa stsi cu gandul ca poa te inteapa sau ustura sau sau
" Sa mori tu " ca-mi iei aparareaMa ... tu iar razi de mine
Vezi ca-mi place la conac . Leaganul ala trebuia un pic mai mare sa incap si eu![]()
Hai baga un filmulet cu familia aia puternica pe 4 rame![]()
Multa sanatate .
Augustin78 scrie:CATALIN scrie:De ce ma augusstine sa renunte la costumatie...de ce sau inventat?la albine tre sa fi relaxat sa gandesti ce lucrsre faci acolo nu sa stsi cu gandul ca poa te inteapa sau ustura sau sau
Salut Cataline.
Anul trecut am stat in medical vreo 3 zile de 2 ori..in total 6 zile///am fost intepat de 2 ori in spranceana si sa umflat tot capul.....dupa am luat combinezon....insa din toamna am inceput sa umblu la albine fara combinezon,doar cu masca si la tricou.e adevarat m-au mai intepat ba la subrat,ba de degete in fine totul e sa nu renunti![]()
Adevarul e ca anul trecut ma cam speriasem cu agresivitatea lor,si am incercat carnica"sunt si alea blande,dar cand se supara si ele...tot inteapa"![]()
Numai bine prieteni.
dorindafi scrie:sa nu uitam ca si noi stuparii suntem tot oameni , si noi putem sa cedam de la prea multe-n tepaturi si adio albine.
CATALIN scrie:Augustin78 scrie:CATALIN scrie:De ce ma augusstine sa renunte la costumatie...de ce sau inventat?la albine tre sa fi relaxat sa gandesti ce lucrsre faci acolo nu sa stsi cu gandul ca poa te inteapa sau ustura sau sau
Salut Cataline.
Anul trecut am stat in medical vreo 3 zile de 2 ori..in total 6 zile///am fost intepat de 2 ori in spranceana si sa umflat tot capul.....dupa am luat combinezon....insa din toamna am inceput sa umblu la albine fara combinezon,doar cu masca si la tricou.e adevarat m-au mai intepat ba la subrat,ba de degete in fine totul e sa nu renunti![]()
Adevarul e ca anul trecut ma cam speriasem cu agresivitatea lor,si am incercat carnica"sunt si alea blande,dar cand se supara si ele...tot inteapa"![]()
Numai bine prieteni.
SALUT A
ideea e ca noi apicultori suntem mereu expusi intepaturilor(uneori mi-e dor de ele)..e normal sa doara sa usture...oricat de INVATAT ai fi...eu doar voiam sa scot in evidenta faptul ca nu-i o rusine sa lucrezi asa echipat
logica mea e ca decat sa-mi distraga atentia o intepatura mai bine raman concentrat ce ce trebuie sa lucrez....fitele de a lucra dezbracat mi-au trecut(pt poza)..
personal lucrand in stupina folosesc doar masca si fum musai...dar sunt perioade si momente CAND ma echipez A-LA-PUSTIU
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 9 vizitatori