Ma numesc Rus Dacian!
Am 22 de ani si sunt din satul Cherelus, judetul Arad. Am descoperit acest forum de aprox un an timp in care am citit postarile dumneavoastra si am furat cate ceva de la cine am putut. Pentru asta va multumesc tuturor.
Revenind la titlul subiectului:
Pasiunea pentru albine am descoperit-o acum 3 ani in primavara cand am fost invitat de vecinul meu (Stirb Gheorghe) poate unii stupari mai batrani din Arad il cunosc, sa il ajut la unele treburi.
Din vorba in vorba un coleg de-al tatalui meu a aflat de dorinta mea de a achizitiona albine si mi-a daruit primul stup
(cel din stanga). Urmatorul (cel din mijloc) l-am primit de la domnul Stirb iar ultimul a fost roi de la primul adus in gradina mea.Anul acesta am mai achizitionat cativa stupi pe care desi nu intentionam sa ii populez pe toti am facut-o.

Trecand mai departe de la pasiune la ambitie!
Treaba cu ambitia a fost astfel: Parintii mei nu au fost de acord cu aceasta pasiune a mea dat fiind ca inainte nu am facut avut grija de nimic al meu(referitor la animale). Incurajarile pe care le-am primit din partea mamei au fost: "-Le dau foc daca ii aduci, Mie nu imi trebuie asa ceva sa nu mai pot intra in gradina, Nu te descurci tu cu ei. etc etc etc.
Si uite ca au trecut aproape 3 ani si nu am abandonat aceasta pasiune desi am fost descurajat de mai multe ori pana acuma. Atat ai mei cat si unii cunoscuti( apicultori) m-au descurajat inca de la inceput. Si in momentul de fata de la cei 3 stupi mai am si inca 3 roiuri acasa si inca 2 primite de la domnul Stirb Gheorghe.

Cam asta a fost ce am avut de spus despre mine.
Multa sanatate tuturor!