Posibil azi sa mai scada un pic pentru ca au fost intercalate magazii cu foite. Vom vedea ce va fi.
Repet: am culesurile suprapuse iar albinele au deja 2 autostrazi de-aia si sporurile astea in crestere.
lefter scrie:eduard.rotaru scrie:Ieri 7,5Kg...deja o parte din stupi au primit catul 3.
Numai bine!
ai grija ca vine iar profu.si de data asta am inteles ca are 1000 de buc.
Doru89 scrie:Sigur eduard poi nu se compara o familie pe 10 rame cuib cu un orizontal 16 or 18 rame cuib cum ai tu dar si genetia conteaza enorm.
kiloz scrie:La tei trebuie apa,deci vreme ploioasa,temperatura intre 25/30 de grade,umiditatea aerului sa fie peste 75%.Si mai bine si daca e vreme noroasa,sa nu prinde soarele direct floarea.Cum zicea batranii,vreme cu palarie.Dar prima si prima data sa fie flori pe pomi,sint ani la rind cind nu vezi un bob de floare,si atunci nici nu ai ce astepta!Dacai vint puternic sau trece temperatura de 30 de grade,floarea se seaca inainte de a ajunge albinele la el. Nectarul se produce noaptea.Concentratia zaharului variaza de dimineat pina seara,in crestere. Si foarte capricioasa,dintre cele trei-patru variante raspindite la noi,poate sa secrete numai unul.Foarte rar cind cele trei variante se suprapun si infloresc treptat unul dupa altul.Productia depinde si care dintre cele trei variante sint in zona respectiva.
Dan Paşca scrie:;)Eduard,prietene! , am urmarit filmuletele tale pe You.. la tine,ii raiu pe pamanat, Nu faci pastoral deloc,de pe vatra ai Rapita,Salcam,Amorfa,Tei,Floare?!!!! sau ma insel,daca am dreptate esti foarte norocos,pe mine ma costa transporutul 1 tona de Rapita pe an
asta este,la tine ii super sa ai de pe vatra toate culesurile de productie,nu stiu cum ai dat de aceea vatra da esti tare norocos. Bafta in continuare, Salutare
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori