Se pune problema scaderii pretului la miere o data cu scaderea tva-ului. La prima vedere e ok. Dar ia uitati-va la merele explorator si producator de petrol din Romania, cand a scazut barilul la jumatate, a scazut preturile carburantilor??? Nuuu! Nu vreu sa insinuez ca apicultorii ar trebui sa faca aceasta jonglerie, dar multi au vandut fara tva si inainte ca acesta sa scada si vand fara tva si acum

in concluzie, pretul nu scade. 21 ron salcam en gross sau 25 detail, pretul ramane asa si creste daca nu se face mare branza la tei si floare sau poliflora. Pot sa vina chinezii cu tone de miere de jojoba, migdal si alte sf-uri, dar majoritatea cumparatorilor prefera mierea autohtona de la producator, nu borcanelele de pe raftul supermarket-urilor.
In ce ma priveste eu nu mai vand salcam, dar ce am avut de dat mi s-a luat din curte la un pret mai bun decat dau achizitorii. Bine, nu am avut tone, dar ma bucur ca mi-am recuperat o parte din investitie. Si faza tare: nu m-a intrebat nimeni de tva, pentru ca prretul pe kg era pe jumatate fata de cel din supermarket.
Stationar. Dadant 1/1 10 rame. Cat 3/4.